Tašča - snaha
| limnol je napisal/a: |
| Postrzjaca, se zelo strinjam z vsemi, ki ugotavljajo, da je problem v TEBI: ti namreč sama sebe obravnavaš kot smet, ki si norrmalnega obravnavanja ne zasluži. Če namreč sama sebe vedno znova siliš v družbo, ki ti znova in znova daje vedeti, da te ne sprejema, potem je nekaj narobe s teboj. Tvoj fant ti že mesece daje zelo jasen signal: ali se sprijazni s tem, da te bodo po mili volji vsake toliko časa premlatili, ali pa spakiraj. Ker on ne namerava zate niti migniti s prstom. Če bi nameraval, bi že zdavnaj. Zato za božjo voljo končno že enrat naredi eno pametno stvar v življenju in pusti to druščino pri miru, naj se pobijajo med seboj, če so že tako naučeni. Kar moraš ti razčistiti pri sebi, je tole: kaj imaš TI od tega, da neprestano rineš v to krdelo, ko natanko veš, kaj bo? Saj je vendar vsakič znova eno in isto. Je zate res vsaka pozornost, pa če tudi jo kdo na tebe strese s pestmi, boljša od nobene? Mislim, da je tu bistvo problema. Žal mi je, ampak kulinarika ti po vseh teh mesecih ne more nič več pomagati. Veliko sreče za naprej, Sonja |
Kara, tale tvoj prispevek si pa zasluži
!
japaja
Kara, tudi z moje strani ![]()
![]()
![]()
.
Naj se pohvalim, jaz jutri uradno dobim snaho.![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
| dragička je napisal/a: |
Kara, tudi z moje strani Naj se pohvalim, jaz jutri uradno dobim snaho.
Pozdravček! |
Ja čestitamo, dragička....
Kara, imam podobno izhodišče glede tašče oziroma mnenje glede odnosov. Na srečo je moja tašča še daleč od demence, tako da skupaj še marsikatero ušpičiva, pa tudi ena drugi dajeva vedeti, da se ceniva in spoštujeva, čeprav se vedno ne strinjava (prah je eno takih področij - ona ga lovi, ko je še v zraku, jaz ga pustim, da pade na tla, in če mi to kdaj reče, ji odvrnem, naj ga pa še pri meni lovi, če je razpoložena ; živimo v isti hiši, že 25 let, torej ni zamere med nami, kljub vsem razlikam v pojmovanju življenja, in te so kar precejšnje).
Ampak iz izkušenj vem, da vedno in povsod tudi ne gre tako, tako zaradi snah kot zaradi tašč. Pa smo nazačetku teme.
Mamamia
mamamiaNe, ne pretiravaš, pejt stran in si najdi drugega! Če te že po enem letu in pol to moti, boš po desetih, dvajsetih letih prava razvalina. Škoda živcev - tvojih in njenih.
Tole sem sicer z lahkoto napisala - naredit tako je pa grozotno težko. Kot vse resne stvari v življenju.
Aha, še nekaj - morebiti bo katera napisala, da je to samo tvoja plat zgodbe, da morebiti ni čisto tako, da se tebi samo zdi - ni važno, četudi se ti le zdi, slabo se počutiš in to ni to. Zelo slaba popotnica za družinsko življenje z otroki.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Najboljši limonini razpokančki