Kmetija
član od 200517892 sporočil
Aja, in temu se reče življenje na kmetiji? Da ti drugi naredijo grde stravi. Haloooooooooo!

rimljanka
član od 20071464 sporočil
Zaklal je gospodar...oni so se ga potem samo napili v nulo...Daša se je kar po tleh valjala.Jaz sem mislila da bo "kozlala"...edini trezen je bil Klemen in Ljubinka...pa Špela si tudi ni dala duška.
Roncolino
Sem se prov nasmejala včeraj kako se ga je Daša napila.
leni1
član od 20046303 sporočil
Klanja jim pa res ni bilo treba kazat po tv. In kolikor sem zasledila ni imel pištole za prašička....

jade
član od 20071464 sporočil
Jade pa saj ni bilo prikazano skoraj nič.Pištole ni imel,ker naj bi bilo meso slabo,če ga "počiš" (1. slišala).
Edino kar se je meni zdelo ogabno je bilo to,kako je stran odrezal glavo :o!Pravi klavec bi to naredil v 2 potezah on pa jo je dobesedno trgal stran.Groza...moj ati je umiral zraven od smeha.
Roncolino
član od 20046303 sporočil
Še tisto kar so pokazali je bilo preveč.

jade
jade tako so vsaj tisti ki so iz mesta in so taki kot daša ali bilijana videli vsaj košček kolin in zdaj vedo, da se svinja ne razkosa sama in da to ni samo lepo delo.
sem se pa tudi jaz nasmejali daši, res je bila hecna za mizo.
nektarina
Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 10. nov 2007 12:47:05
Sram jih je lahko,tko se ga napijejo ,pal mislijo da bodo tisti ki so ostali trezni vse sami naredili,meska bi pa vsi jedli.
Prav prvoščila bi jim kako pranje črev

val
član od 20071133 sporočil
Men je šlo pa kar na bruhanje, ko je Daša boksala mrtvega prašiča. ne vem no....eno spoštovanje in odnos do živali bi pa lahko imela.....
...me to spravi na obrate!!!

saš
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 1210, prikazujem sporočila od 140 do 149
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.