Zdravo!
Imam eno vprašanje. Zanima me recept za jabolčno vino. Je to vino isto kot jabolčni kis? Če ni, kakšna je razlika? Kje bi dobil kakšen recept za to vino?
Hvala za kakršnokoli informacijo :)
Bojan Z.
Zdravo!
Imam eno vprašanje. Zanima me recept za jabolčno vino. Je to vino isto kot jabolčni kis? Če ni, kakšna je razlika? Kje bi dobil kakšen recept za to vino?
Hvala za kakršnokoli informacijo :)
Bojan Z.
bojanz,
ko sem tole zgoraj napisal, ( v glavnem pod vtisom prejšnjih odgovorov, sem še enkrat prebral tvoje vprašanje, Ti pa imaš nerazšiščene pojme. Recimo takole:
- Vino je tekočina ki se sestoji od vode, aromatičnih snovi in etilnega alkohola ( recimo cca 6 - 20 % )
- kis je to isto, vendar je namesto alkohola ocetna kislina ( ki se dobi iz alkohola ocetnim vrenjem, zaradi tega se vino " skisa " ali od bunkovca postane dober kis ).
Glede recepta, se mi zdi da imaš dovolj informacij, če te še kaj zanima, vprašaj.
ežojZanima me, kje v Sloveniji bi lahko kupil pravo jabolcno vino. Hvala za odgovore in lep dan vam zelim.
BlazerPoglej v Leclercu.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremna cvetačna juha

Poširane hruške