29. maj 2008 13:27
Ja so vrede! Ka pa Prekmurci, mislin ka tudi mi nismo za odpad, hehe![]()
![]()
29. maj 2008 13:27
Ja so vrede! Ka pa Prekmurci, mislin ka tudi mi nismo za odpad, hehe![]()
![]()
29. maj 2008 13:30
Hahahaha...kaj pa pristne štajerke hm? mišika
16. okt 2013 19:23
Živjo,
a kdo prodaja kakovostno bučno olje in ga lahko dostavi tudi v Ljubljano? Priosim na ZS.... Hvala
tina711983
17. okt 2013 8:13
Ta vikend smo bili v oljarni Kocbek in smo pri njih kupili olje, dobili pa še vrečko bučnih semen in čokolado. Pravo bučno olje je kar drago, 13 eur za 0,75 l bučnega olja, a je 100%, 4,30 eur pa za mešanico 30:60. To steklenico smo odprli in je fantastično. Obiskali smo tudi Mlin Žnidarič v Precentincih, kjer ti moko zmeljejo sproti, prodajajo kar v mlinu. Hvala moji sestri, da mi je pokazala prave prleške pridelovalce. Bila sem zelo zadovoljna.
Če koga zanima, sva z možem šla še na Goričkem na Tromejo peš cirka 3 km in sva mimogrede nabrala vrečko kostanjev samo ob poti. Kostanja imajo na izvoz.
lp
Malčica
17. okt 2013 10:13
Dobro bučno olje v Ljubljani ima Kodila na osredji ljubljanski tržnici.
rdkapica
17. okt 2013 10:52
| rdkapica je napisal/a: |
Dobro bučno olje v Ljubljani ima Kodila na osredji ljubljanski tržnici. |
A ne Kocbek?
17. okt 2013 12:02
Tudi meni je Kocbekovo 100 % bučno olje čudovito. Dokler ga nisem probala niti nisem vedela, da me kakšni drugi prodajalci malo hecajo
in mi prodajajo (sicer meni tudi zelo okusno) mešanico.
18. okt 2013 11:23
| rimljanka je napisal/a: |
A ne Kocbek? |
Kje na ljubljanski tržnici pa ga prodajajo?
Tega sem lani kupila na eko-tržnici na Trubarjevi.
rdkapica
18. okt 2013 14:31
Če se hudo ne motim, tam, kjer žita, perutnino,......v enem kotu, recimo, v kotu, ki je najbližje trgovini Dom zgoraj. Vsaj pred časom, ko sem bila tam, je bilo tako.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom