Tudi jaz bi naredila tako kot elaphus.
Balenka
Ocvrte brizgane palčke (churros)
Tudi jaz bi naredila tako kot elaphus.
BalenkaHm, jaz pa ne, jaz bi prej poskusila s citronsko kislino, ki ima sama prijeten vonj. S permanganatom je preveč vijolične packarije :)
Atinav limono našpikaš klinčke in postaviš v hladilnik.Več bo klinčkov in luknjic v limoni prej bo vonj iginil.Preverjeno.
anaeva| Atina je napisal/a: |
Hm, jaz pa ne, jaz bi prej poskusila s citronsko kislino, ki ima sama prijeten vonj. S permanganatom je preveč vijolične packarije :) Atina |
Jaoj, atina, a ti si pa tud čudna, no! ker se približuje poletje, je zagorela polt dobrodošla - in če s hipermanganovo raztopino radodarno škropiš naokoli, ti je rjava koža zagotovljena! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervus| elaphus je napisal/a: | ||
Jaoj, atina, a ti si pa tud čudna, no! ker se približuje poletje, je zagorela polt dobrodošla - in če s hipermanganovo raztopino radodarno škropiš naokoli, ti je rjava koža zagotovljena! lp cervus |
Uf, sem res zaostala, na ta stranski učinek pa še pomislila nisem ... ![]()
![]()
Evo, gremo patentirat izum 'S čiščenjem hladilnika do zagorele polti' ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz bi pa vseeno rekla, da najbolj pomaga vsaj enomesečno čiščenje hladilnika in stalna kontrola vsebine, ki se nahaja notri.
Limona in ostale "dišave" so samo pika na "i".
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Marmorni kolač