....v hoferju sem kupila komplet 6-ih rosfrei posod s steklenimi pokrovkami za 70 €...
...pekač me ne mika ker je iz teflona in ker imam pekač iz rosfreia narejen po naročilu s snemljivim obodom...
Vesna Leben....v hoferju sem kupila komplet 6-ih rosfrei posod s steklenimi pokrovkami za 70 €...
...pekač me ne mika ker je iz teflona in ker imam pekač iz rosfreia narejen po naročilu s snemljivim obodom...
Vesna LebenJaz imam novo Bosch-evo pečico. Kupila sem jo ravno zato, ker sem merila en svoj pekač (ovalno Eterno od Ema s pokrovom) in so bile vse ostale, razen še ene Elektroluxove premajhne. Da pa nisem imala tistega pekača, sploh ne bi bila na to pozorna. V ostale pečice ravno tako ni šel velik teflonski pekač iz Mercatorjeve "Pik" akcije. Imam kar nekaj kolegic, ki so pekače nosile nazaj in nato vzele manjše.
Da te kap, kaj počnejo proizvajalci (eni ali drugi-saj je vseeno' "nasrkamo" pa potrošniki). ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Rumove kocke