Moram rečt, da se strinjam z Jessy. Sem enako stara kot ona, moja mami pa blizu 50, tašča še več. Živim v hiši staršev in imava svoje stanovanje. Poleg službe imamo še vikend, pa še gradimo zraven in najbrž ni treba razlagati, da smo utrujeni vsi, pa je kljub temu vse pospravljeno in za to ne potrebujemo nobene pomočnice. Če mami potrebuje pomoč ji pomagam, saj zato me pa ima. Na pamet nama ne pade, da bi najeli kakšno gospo za pomoč. Za vse se najde čas, poleg vrta, zidanice, vinograda, službe. In če bi že potrebovala pomoč pri pospravljanju, ko bom maminih let, bi raje zaposlila otroke kot pa mamo ali taščo. Če pa grem na lepše, pa me doma vse počaka. Ne rabi mami pospravljati namesto mene. Se mi zdi dovolj, da je skrbela zame 20 let. Če je čas za kavo je tudi za kaj drugega.
Zdajle bom verjetno deležna kakšne kritike, tako kot Jessy, ampak pač ima vsaka svoj sistem po katerem živi. Ene so pač bolj obremenjene s pospravljanjem kot druge, ki se ne dajo motiti in najamejo koga za pomoč.
pa lep deževen pozdravček
alexis