Čiščenje stanovanja - nujno!!!

testeninca  

član od: 19.2.2013

sporočila: 751

7. avg 2013 20:18

Mislim da bi gospodična rada dobro očiščeno stanovanje za zelo malo denarja. Namreč plačala bo ure ki jih je ona ocenila. Upam da nebo nobena sprejela tega posla ker to delo opravljajo ponavadi gospe ki nujno potrebujejo denar za preživetje v tem primeru pa bi bila fajn opeharjena.

Sama sem si pred kratkim pospravljala tako stanovanje in vem koliko je dela, bilo je malo več kvadratov ampak ne spet toliko. Razen če mi je dodatnih 20 kvadratov, vzelo 3dni

testeninca

duška 08  

član od: 10.9.2012

sporočila: 13

7. avg 2013 22:23

pozdravleni,temeljito v tem času zagotovo ne bo šlo,vendar me vseeno zanima koliko je urna postavka sploh,vsak evrček prav pride,če se delo ceni drgač rajše počistim zastonj,pozdrav



duška 08

Sporočilo je spremenil(a) duška 08 dne 07. 2013 22:25

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

7. avg 2013 22:24

rimljanka je napisal/a:

MOON je napisal/a:

kamen1, zakaj sama ne počistiš, če je samo za 2-3 ure temeljitega čiščenja

Pametna ideja. Denar, namenjen tem 2 do 3 uram čiščenja pa nakaži eni od zaupanja vrednih ustanov, ki pomagajo socialno ogroženim.



rimljanka

kamen1 sama ve, zakaj se je odločila, da bo najela nekoga, ki ji bo počistil stanovanje. Pa naj to traja 2-3 ure ali 2-3 dni je to popolnoma njena stvar in kar se tiče modrovanja o tem ali je to pametna ali nespametna odločitev je gotovo samo ona tista, ki lahko sodi o tem.

In mislim, da še tako zelo izvežbana pospravljalka težko sodi o tem, koliko časa je potrebno za čiščenje samo na podlagi kvadrature. Čisto možno, celo verjetno je, da je stanovanje že zelo temeljito očiščeno in da si kamen1 želi le še natančnega glanca v nulo. Ali pa pač nima dosti prakse s čiščenjem in je enostavno slabo ocenila, koliko časa je potrebno za takšno delo.

Vsekakor je javno objavila svojo številko, pa se lahko tiste, ki jih posel zanima, po telefonu pozanimate ali je pripravljena plačati toliko ur, kot jih boste za delo porabile, ali si predstavlja, da boste garale trikrat po dvanajst ur zastonj.

Predlog, naj sama počisti, prihranjeni denar pa nakaže kamorkoli se že avtorici te šovinistične izjave zdi primerno, je pa izjemno žaljiv in nesramen in pričakujem, da  bo v kratkem  izbrisan.



nola

Sporočilo je spremenil(a) nola dne 07. 2013 22:25

MOON  

član od: 18.6.2008

sporočila: 187

7. avg 2013 22:50

nola nehaj no s takimi izjavami, to kar sem napisala jaz in rimljanka ni čisto nič žaljivega.Smo že prebrali kakšne RES bolj žaljive izjave, pa niso bile zbrisne.Zato ne pametuj

MOON

kozamurnik

sporočila: 2311

8. avg 2013 7:53

Vedno prav pride, da  se ena in ista zadeva  gleda z več vidikov.

Na kulslo raazličnih pogledov ne manjka, pametovanj tudi ne,  zato mislim, da je prav, da vsak napiše kar je po njegovem prav.

Tako ( morda) lahko zardi tisti, ki pričakuje, da mu bodo glancali zastonj in se( morda) ove tisti, ki na njegovo delo

gledajo z omalovaževanjem. Da se bo znal malo bolj ceniti.

 Morda, pravim.

 

Sicer se mi pa zdi  malo čudno, da se nekdo, ki potrebuje čiščenje, prijavi na kuharsko stran. Pa glede na dokaj negativne  odzive ne poskuša tudi  natančneje razložiti kako in kaj.

 

 



murnik

Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 08. 2013 07:55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti