Mislim da je dovolj idej in "idej", kako je z govejo juho, da si vsak lahko sam ustvari mnenje, ali je zdrava ali ne... vsekakor pa razburja živce in to ni dobro ;-)
Če se bo nadaljevalo v tem tonu, bom pa primoran zakleniti.
Mislim da je dovolj idej in "idej", kako je z govejo juho, da si vsak lahko sam ustvari mnenje, ali je zdrava ali ne... vsekakor pa razburja živce in to ni dobro ;-)
Če se bo nadaljevalo v tem tonu, bom pa primoran zakleniti.
Mogoče pa v tej župi malo pokuhamo še kakšno radirko? Tisto ta kruhovo, da bo za vse klasično.
nola| hedonist je napisal/a: |
Lahko ti povem le, da mi latinščina ni tuja, je pa res,da se ,mnogokrat zatipkam in tekstov za seboj ne popravljam. |
Hehehe, svoje klasično znanje pa očitno zajemaš kar neposredno iz priročnikov za reševalce križank, a ne?
nola
| zzak1977 je napisal/a: |
Lepo bi bilo, da bi ljudje stvari ki jih ne poznajo, najprej poizkusili, potem se pa krohotali. Obstaja še marsikaj zanimivega izven tega našega okvirja izpod alp. Commis débarrasseur |
Lakica, ne boš verjela, tudi pomarančne lupine lahko dodamo "govejemu kompotu".
Smej se dalje. Se smejemo s tabo.
KVAK![]()
| hedonist je napisal/a: |
| Danes kuham govejo juho. Sem hotel vanjo dati od 2 do 5 klinčkov. Iščem med začimbami in ugotoim, da ni nikjer nageljevih žbic. Tako ne morem testirati trditve, do so klasična začimba za govejo juho v Sloveniji. OK, si rečem, bom dal pa malo več muškatnega oreščka (ne cveta, nimam pojma kaj to sploh je ). Vzamem v levo roko strgalo , v desno orešček in začnem "ribati". No in mi pade iz desne roke orešček v juho. Cel. Juha skoraj da vre,ne upam si nič ukrepati, bog ne daj, da se jo dotika dokler ne zavre pa tudi potem ni priporočljivo (če se meso v juhi, ki vre obrne, je menda potem vse narobe). Torej pustim cel orešček v piskru. Kaj se bo iz tega izcimilo ? (nadaljevanje prihodnjič ) lp hedonist |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Bruschette s paradižnikom in kumarami