Za moja dva pizza margerita za artičokami, gobicami in jajcem. Zame pa ena bogata solata in kos pirine pizze brez jajca.

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni
Za moja dva pizza margerita za artičokami, gobicami in jajcem. Zame pa ena bogata solata in kos pirine pizze brez jajca.
danes in jutri lazanja
| Katarinči je napisal/a: | ||
Oooo, to pa že ne bo držalo, mzm, na Zidu so Katarinči
|
In tam bodo ostale do neizbežnega konca
, hvala
, dejansko pa so te zlate včeraj bile že nekje pri izlivu Soče, včerajšnje pa čaka enaka usoda![]()
Danes: piščančji file s fižolom

vrtan radič, voda in teran
lp
Danes: mineštra iz suhim grahom, ameriške palačinke s kokosom in nutello
Jajčna omleta s papriko, sušenimi paradižniki, olivami ter kockami tolminskega sira. Ker solate nisva imela, sva zraven hrustala kar kisle kumarice.
Za kosilo riževi rezanci z na hitro popraženo zelenjavo - čebula, korenje, čičerika, bučke, mlada špinača, paprika, paradižnik, indijski oreški.
Za večerjo smo pa prvič naredili gozleme z različnimi nadevi (špinača, dimljen topljen sirček, jabolka s cimetom, malinova marmelada). Definitivno jih bomo še delali. Meni so najljubši špinačni. Zraven pa skleda solate. Hvala Smarty1 za idejo.
prežganka in ![]()
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno
je našu še lisičke u skrinji. Zato bo lisičkin golaž od mamamie, pa konjski zrezki v lovski omaki in rižoni, motovilec s fižolom, malo črne redkve gor.........
........
sladice pa ni in ni.........
še topi maščobe.........![]()
| motovilčica je napisal/a: |
|
Smarty prosim za recept za mlince s šampinjonovo omako, zapečene v pečici. videt in slišat je slastno motovilčica
|
Motovilčica, ti pošljem kasneje povezavo na ZS
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni

Široki rezanci la collezione na bolonjski način