Katera restavracija pa je to ? Prav je, da tudi ostali vemo, kam ne iti jest v Portorožu .

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Katera restavracija pa je to ? Prav je, da tudi ostali vemo, kam ne iti jest v Portorožu .
![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki
pohanja, grenadirmarš
, mehka solata
Po kosilu bom naredila še drugo rundo krofov, potem pa mir za nekaj časa.
Uf, tole s smrdljivo ribo so jo dobro odnesli, ker si bila ti. Sama nisem "zaguljena" stranka, ampak kaj takega pa ne bi šlo skozi kar tako. Ne smemo biti preveč prijazni, tega preprosto ne smejo narediti. Jaz bi ga povabila, da mu odstopim svojo ribo in mu rekla, da naj jo poje pred mojimi očmi. In to čisto mirno. Vse, kar je prav!
Z leti sem ugotovila, da doma še najbolje jemo. In vemo, kaj pojemo.
![]()
Puranji zrezki v omaki, praženi šampinjoni in široki rezanci... slikica mi je nekam ušla
.
Po kosilu kavica in višnjev zavitek...

Ponedeljek: ![]()
![]()
![]()
Reciklaža sobotne repe in krače...

Pozdravček!
Bili smo v restavraciji Prego.
Sem pa ugotovila, da so gostje večinoma jedli pizze, meso, testenine...No, zdaj je kar je.
Danes bodo zame škampi buzara, ker sem včeraj res želela jesti nekaj morskega, motovilec v solati, kruh. Mož bo filano papriko, kruh, mešano solato.
Pa cvrla sem krofe, ki so potovali v NM še čisto vroči. Nekaj jih je dobila mlajša hči, nekaj starejša , nekaj pa sin, ki je šel na počitnice. Jaz pa sem enega še toplega pojedla za zajtrk. ![]()
![]()
Z leti sem ugotovila, da doma še najbolje jemo. In vemo, kaj pojemo.![]()
![]()
![]()
![]()
danes mesni polpeti in krompirjeva solata
Danes: mučkalica, polenta, solata
| Trixi je napisal/a: |
|
Anka, brez besed so mi krožnik odnesli, tudi vprašali niso zakaj. Zelo čudno mi je to bilo. Potem me pa še vpraša, če mi drugo ribo prinese, men pa slabo Upam, da je bila tista restavracija v Ankaranu samo začasno zaprta, ker pozimi pa res ni obilico gostov.Tam sem vedno dobro jedla. Kjer je volja, tam je pot. Trixi
|
Na inšpektorat jih prijavi.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom