Danes: fižolova mineštra s koruzo, pohane šnite s sirupom

Brownie z marelicami
Danes: fižolova mineštra s koruzo, pohane šnite s sirupom
Čili z mesom, poleg rezina kruha s semeni.
Včeraj: krompir na župi.
Danes: kislo zelje, krvavice in narastek iz peresnikov.
Danes bo pri nas, eno skupno Vege kosilo: Naš malček za tri mesece odghaja na Finsko...
Danes pri nas:
fižolova juha
vodni žličniki na drobtinicah
radič, regrat in motovilec v solati
![]()
![]()
![]()
Danes: pasulj ![]()
s kranjsko ![]()
domač
, beljakovo pecivo
Danes goveja juha s fritati / zlatimi kroglicami, špinača, pire krompir, hrenovke,
mešana solata ( zelena, motovilec, regrat, radič, zeljna solata, rukola, krompir) in zame file orade.
Jaz sem danes spekla piščančja prsa brez kosti, ovita v kruhovo filo in potem to vse skupaj ovito v slanino
poleg pa kislo zelje za osvežitev
| mopsika je napisal/a: | ||
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Tudi jaz imam zelo rada pico s papriko in jajčkom, dobra ideja za naslednjič
.
Danes piščančji zrezki v omaki, kruhova štruca in rdeča pesa
Super kosilo je bilo
, čeprav sem se že dopoldan tako smejala mojemu, ko je spraševal: Kaj misliš, kakšen pa bo ta VEGI???
Za tiste, ki tega ne veste: Moja snaha je najbolj čudovita punca na tem planetu........če bi kdaj čez njo rekla slabo besedo, bi ji storila največjo krivico....
zate, ljubčica ![]()
Na jedilniku smo imeli: njoke z mlado špinačo in smetanovo omako, gratinirane testenine z gobovo omako, ocvrto mocarelo z zeljnimi krpicami, francosko solato....za sladičko: čudovita sadna solata v živahnih barvah prelita z medom ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Čokoladni eklerji