Smarty, zdej si me pa čist razvadla s tvojimi pregrešnimi kosili, da vsak dan komaj čakam na slikce...

Jugoslovenka
Smarty, zdej si me pa čist razvadla s tvojimi pregrešnimi kosili, da vsak dan komaj čakam na slikce...
Danes pri nas: fižolova juha, ocvrte garnele, zelenjavni riž, mešana solata, ocvrti rožica-krofki, rizling
Na rizlingu piše: poreklo DELENJSKA. Sem šla gledat na Google, kje v Sloveniji je to, pa je le tiskovna napaka na etiketi. In to z velikimi črkami.
| katrin11 je napisal/a: |
|
Danes pri nas: fižolova juha, ocvrte garnele, zelenjavni riž, mešana solata, ocvrti rožica-krofki, rizling Na rizlingu piše: poreklo DELENJSKA. Sem šla gledat na Google, kje v Sloveniji je to, pa je le tiskovna napaka na etiketi. In to z velikimi črkami. |
Jaz sem šla pa gledat na Google, kaj so to garnele, pa našla, da so kozice, no vsekakor je moralo bit dobro ![]()
Anka, na vrečki je pisalo "garnele". Jaz jih tudi pokusila nisem, so me preveč spominjale na ličinke od majskega hrošča po obliki.
( Hčerka pa pravi: Mami, to je tako dobro, moraš poskusit!
Ni šanse, brrrr!!!
Danes pri nas:
kašnato kislo ![]()
![]()
krof
Je pač "ta debeu četrtek".
Katrin11, dej no tudi jaz poznam tiste ličinke, ampak kozice so
, se ob njih sploh ne spomnim na njih...
Danes: sveta kotoleta, kislo zelje in v oblicah krompir

(pa kaj, če je krompir kot en stoletnik, danes me zahebava timing
)
voda in teran, bi pa z največjim veseljem grešila z Yaximo![]()
lp
Smarty vsak dan znova čestitke, ne le ,da slastno , pridno kuhaš,..
temveč tudi zato, da poskrbiš, da se nam cedijo sline in pasejo očke ob tvojih prekrasnih fotkah.
hvala ti
zlata si
vsaka ti čast za delo, trud, skrb, ...
hvala, da misliš na nas
Danes: mineštra, kruhov narastek s hruško in čokolado
Danes: pražena jetrca z makaroni
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Jabolka v srajčki