Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: čevapčiči. Gorčice nisem imela, v enem kozarcu je bilo nekaj malega hrena, v drugem nekaj malega suhih paradižnikov, vloženih v olje in sem to skupaj zmiksala, da se pospravi. Presenetljivo dobro!

(predvidevam, da ne uganete vina v kozarcu)

lp

mzm

Kar se vina tiče, težka bo.

naor

danes smo praznovali 40 letnico od mojega moža

goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, kosi piščanca po dunajsko, puranji fileji po dunajsko, na pari kuhana mešana zelenjava, tenstan krompir, pomfri, zelena solata z zeljem, čokoladna torta

zdaj pa še praznovanje s prijatelji, sem čisto , ampak se veselim .

Pri nas pa jutri praznujemo in sem si zaželela; goveju juho z zdrobovimi zličniki, goveje zrezke v porovi omaki, riž in velikoooo solate. Sladkali se bomo s cheese cakeom iz baze in kremsitami. 

Lepo nedeljo vsem

Miška, kaj ni teran? 

Mi pa smo dobili v Parmi edino stole ob šanku, čisto drugače je bilo jest kot pred 30 leti na istemu mestu. Stol je bil čisto razmajan, še dobr, da sem med lahkimi...Pizza pa dobra kot vedno! 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: goveja juhica s knedeljčki,pire krompir,pohan piščanec in žrebičkovi zrezki,velika skleda zelene solate

Trixi,te že vidim,kako zavijaš z očmi hi hi 

čebulka

Danes:  pečena ,  tenstan,  solata s 

zadnji domači krofi

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Nedelja:                                              

Pozdravček!

Včeraj: čuftice v pikantno-zelenjavni omaki s širokimi rezanci in solata....

Danes: puranji zrezak v gobovi omaki in kuhana zelenjava za prilogo....

Pa že dva dni žulimo mandarine..... dobre .....

SMARTY1

Sporočilo je spremenil(a) SMARTY1 dne 29. 2017 13:22

Goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, domač hlebec belega kruha, beljakovo pecivo in ocvrte miške +  

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti