Ričet, skuhala tašča. Zelo dober.

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Ričet, skuhala tašča. Zelo dober.
danes goveja juha z ribano kašo, svinjska pečenka, pečen krompir, na pari kuhana cvetača, cvetačna omaka, mešana solata, jabolčni in skutin zavitek
danes smo uživali v goveji juhi z rezanci, pečenemu odojku s pečenim krompirjem, zeleni solati ter slivovih knedlih.
Včeraj je bila isto juha, pire krompir, dušeno sladko zelje ter govedina.![]()
![]()
Danes: goveji zrezki, grah v smetanovi omaki, kruhova rolada, solata, krhek češnjev kolač
Berem, da ste se ta vikend skoraj vsi greli z dobro domačo govejo župco
. Ja, mi smo jo včeraj skuhali en velik
, tako da je je dovolj še za danes. Pa dušen zajček je še bil na krožniku in pečen krompir ter zelenjava, skuhana na pari. Pa
kompot in
.
Petek: testirali smo prigrizke za bodoči finger food: aromatične kajzerice (prerezane po dolgem in počez in polnjene s pršutom, sirom, prelite z olivnim oljem in zelišči, polnjena francoska stručka s češnjevimi paradižniki, mocarelo in zeliščnim maslom, sveža zelenjava, gobice v kisu
Sobota: domače kranjske, kruh, hren, kisla repa, rolice iz listnatega testa s porovim nadevom in ovite s panceto.
Danes in jutri: včeraj skuhan segedin.
![]()
![]()
![]()
Danes: tudi pri nas
segedin s
rebri, domač
Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Danes bolj na izi- zame kurja juha z rezanci, za sina in moža goveja juha z rezanci, midva s sinom bova testenine s paradižnikovo omako in piščancem, paradižnikovo solato.
Mož pa dobi pol kranjske klobase , solato iz kislega zelja in sončni kruh iz ržene in polbele moke, ki sem ga zadnjič zamrznila.
Za sladico bo odtaljena jagodna pita iz Hoferja.
Čili z mesom po receptu iz baze, skuhan sinoči, bo pa za danes in jutri. Se kar prileže v tem mrzlem vremenu.
Poleg kruh in refošk.
https://www.kulinarika.net/recepti/8194/eksotika/chilli-
Pri meni pa fižolovka (fižolova juha ala
. Pa jabolčni štrudl........bo že.........
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami

Jajčevci s sirom na veganski način