Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jojjjjjjjj sarmice...., se bo treba počasi mal k delu spraviti..........ampak danes sem izbrala lažjo varianto, jota bo 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Ričet, malo prekajenega   noter.In skleda endivije.Pa 

dari
naor je napisal/a:

Sarmice dam kuhat: eno plast zelja, eno plast sarm, eno plast zelja...Dodam suho meso, malo zalijem z vodo in vse skupaj polijem še s podmetom, kamor dam še kakšno žličko sladke paprike za barvo, paradižnika pa ne. Moč navade.

Pravkar je pečeno pecivo na suho. Hvala Mopsika. Prvič. Izveste jutri, če je užitno.

naor

Prosim.

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."

Danes:    obara z vodnimi zličniki,   ajdovi zganci z ocvirki.

zadnji koščki ponarejene gibanice

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."

Danes pa :kislo zelje,v kosih krompir in pečenica

čebulka

Ponedeljek:                                            

Goveja juhica (od včeraj); reciklaža govedine iz juhe z dodatkom šampinjonov, domači široki rezanci; solata z radičem in krompirjem

Pozdravček!

Danes: krača se bo jedla še jutri, pa sploh ni bila velika, ampak naj ji bo, zraven sta ji pa družbo delala kisla repa in krompir v kosih zabeljen z ocvirkovo mastjo. In seveda pecivo na suho. Zelo veliko ga je nastalo iz treh lončkov moke. Zelo dobro.

Sonček se trudi, pa mu grem malo pomahati, tako tudi vam!

naor

Sosedi se je pokvarila "zelenjavna" skrinja, tako bo zdaj dva do tri dni ena čorba s fižoleti, papriko, paradižnikom...sosedom je treba priskočiti na pomoč, mar ne

radič s fižolom, voda in teran

lp

mzm

Danes preostanek lazanje za moja dva, paradižnikova solata. Zame kozice v tempuri, motovilec v solati s čičeriko in paradižnikom

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: Moz/Matevz, kislo zelje vse skupaj zabeljeno z na kocke narezano panceto (uvoz iz Italije okusno, sem probala malo,ampak drago)

Amelia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti