Jojjjjjjjj sarmice....![]()
![]()
, se bo treba počasi mal k delu spraviti..........ampak danes sem izbrala lažjo varianto, jota bo ![]()
![]()

Bovla z metuljčki
Jojjjjjjjj sarmice....![]()
![]()
, se bo treba počasi mal k delu spraviti..........ampak danes sem izbrala lažjo varianto, jota bo ![]()
![]()
Ričet, malo prekajenega
noter.In skleda endivije.Pa ![]()
| naor je napisal/a: |
|
Sarmice dam kuhat: eno plast zelja, eno plast sarm, eno plast zelja...Dodam suho meso, malo zalijem z vodo in vse skupaj polijem še s podmetom, kamor dam še kakšno žličko sladke paprike za barvo, paradižnika pa ne. Moč navade. Pravkar je pečeno pecivo na suho. Hvala Mopsika. Prvič. Izveste jutri, če je užitno.
naor
|
Prosim.
![]()
![]()
![]()
Danes:
obara z vodnimi zličniki, ajdovi zganci z ocvirki.
zadnji koščki ponarejene gibanice
Danes pa :kislo zelje,v kosih krompir in pečenica
Ponedeljek:
![]()
Goveja juhica (od včeraj); reciklaža govedine iz juhe z dodatkom šampinjonov, domači široki rezanci; solata z radičem in krompirjem

Pozdravček!
Danes: krača se bo jedla še jutri, pa sploh ni bila velika, ampak naj ji bo, zraven sta ji pa družbo delala kisla repa in krompir v kosih zabeljen z ocvirkovo mastjo. In seveda pecivo na suho. Zelo veliko ga je nastalo iz treh lončkov moke. Zelo dobro.
Sonček se trudi, pa mu grem malo pomahati, tako tudi vam! ![]()
![]()
![]()
Sosedi se je pokvarila "zelenjavna" skrinja, tako bo zdaj dva do tri dni ena čorba s fižoleti, papriko, paradižnikom...sosedom je treba priskočiti na pomoč, mar ne![]()

radič s fižolom, voda in teran
lp
Danes preostanek lazanje za moja dva, paradižnikova solata. Zame kozice v tempuri, motovilec v solati s čičeriko in paradižnikom
Danes: Moz/Matevz, kislo zelje vse skupaj zabeljeno z na kocke narezano panceto (uvoz iz Italije okusno, sem probala malo,ampak drago)![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Hempy polenta