deede oprosti ampak krompirjev zos s hrenom in kislimi kumaricami si pa ne morem predstavljat,kako pa to narediš?![]()

Pivski kruh
deede oprosti ampak krompirjev zos s hrenom in kislimi kumaricami si pa ne morem predstavljat,kako pa to narediš?![]()
Krompirjev zos en naš sorodnik nardi menda zelo dober, uporabi tudi malo kisa od kislih kumarc in nareže še kakšno kumarco zraven. Sem se sicer malo čudila, a če je dobro ok, zakaj pa ne. Za hren pa ne vem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš, endivija s
zame, za moza rdeča pesa.
Petek:

Pozdravček!
Kokošje- goveja juha z vlivanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata z motovilcem.
Danes sem kuhala še za očija : krvavica, pečenica,kislo zelje in ajdovi žganci![]()
![]()
Sv. zarebrnica, grah, ješprenj

endivija, voda in teran
Kotoleta je, milo rečeno, suha, kriva je pa proxima, kaj pa take linke lima![]()
lp
danes lososov file, ovit v pršut pečen v pečici, popečena mlada špinača s česnom, pečen krompir in solata iz zelja in motovilca
Kotoleta prav slastno zgleda, tudi jaz sem ta teden en dan imela podobno kosilo, le da s tenstanim krompirjem in brez žlahtne kapljice. Pravzaprav niti ne tako podobno. ![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha z ribano kašo in hrenovkami, čokoladni mlečni riž

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Jernejeva sadna torta s smetano