u, danes sem pa prva ![]()
piščančje pleskavice, pečen krompir v pečici in solata iz paradižnika, kumar in čebule
u, danes sem pa prva ![]()
piščančje pleskavice, pečen krompir v pečici in solata iz paradižnika, kumar in čebule
Čestitam za obletnico Mopsika! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes
: krompirjev golaž, testenine školjke (iz pirine, ajdove in durum pšenične moke) z drobtinicami, popečene bučke in hrenovke, solata hrastov list s paradižnikom in svežo kumaro, za poobedek pa bučni biskvit, nektarine.
Hvala, Naor. Danes: triurno kopanje v bohinjskem jezeru, nato pa ![]()
![]()
![]()
pa tako prijetno je bilo, sploh voda-kristalno čisto in ravno prava temperatura, malo čez 23 st. No ja, pa še kdaj drugič, mogoče.
Jedla sva kupljeni sirov in
burek in tekoči jogurt.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike, pire
, kristalka, breskve.
![]()
![]()
![]()
in ![]()
![]()
solata
Danes pri nas:
skoraj kremna cvetačna juha s karijem
špageti z mesno zelenjavno omako
zelena solata
(vmes pa ![]()
![]()
sliv,
pa še čakajo)
Sataraš, skleda zeljne in zelene solate.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiTortelini, bučkina polivka z baziliko, parmezan, solate iz vrta - zelena in kumarična.
spodbeDanes nisem kuhala, jedla pa sem. Sendviček za zajtrk, kos pice za kosilo in malo lubenice. Sladoleda pa preveč. In nimam nobene želje po hrani več. Jutri pa bom kuhala, bo kar nedeljsko kosilo. Mož tudi ni ostal lačen, je pospravil, kar je ostalo od včeraj: pečena sv. rebra in stročji fižol v solati. Evo.
Upam, da ne bo toče. Lepo popoldne vsem!![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Hrustljav piščanec iz pečice