Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

u, danes sem pa prva 

piščančje pleskavice, pečen krompir v pečici in solata iz paradižnika, kumar in čebule

Čestitam za obletnico Mopsika!

naor

Danes: krompirjev golaž, testenine školjke (iz pirine, ajdove in durum pšenične moke) z drobtinicami, popečene bučke in hrenovke, solata hrastov list s paradižnikom in svežo kumaro, za poobedek pa bučni biskvit, nektarine.

Katarinči

Hvala, Naor. Danes: triurno kopanje v bohinjskem jezeru, nato pa  pa tako prijetno je bilo, sploh voda-kristalno čisto in ravno prava temperatura, malo čez 23 st. No ja, pa še kdaj drugič, mogoče. 

Jedla sva kupljeni sirov in  burek in tekoči jogurt.  

mopsika

Danes:   polnjene paprike,  pire,   kristalka, breskve.

mopsika

in  solata

Balenka

Danes pri nas:

skoraj kremna cvetačna juha s karijem

špageti z mesno zelenjavno omako

zelena solata

(vmes pa  sliv,  pa še čakajo)

rimljanka

Sataraš, skleda zeljne in zelene solate. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Tortelini, bučkina polivka z baziliko, parmezan,  solate iz vrta - zelena in kumarična.

spodbe

Danes nisem kuhala, jedla pa sem. Sendviček za zajtrk, kos pice za kosilo in malo lubenice. Sladoleda pa preveč. In nimam nobene želje po hrani več. Jutri pa bom kuhala, bo kar nedeljsko kosilo. Mož tudi ni ostal lačen, je pospravil, kar je ostalo od včeraj: pečena sv. rebra in stročji fižol v solati. Evo. 

Upam, da ne bo toče. Lepo popoldne vsem!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti