Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Moja dva bolognese špagete, jaz popečene bučke z mocarelo in paradižnikom, solata iz stročjega fižola

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Paradižnik,paprika,čebula,feta sir,na kolobarje narezana kuhana hrenovka,sol,bučno olje,poper,kis.Solata.

dari

Petek:                                                   

Zgodaj zjutraj narerjena polnjena paprika, potem na terenu še pire krompir, nato zelo sladka  in popoldan kopanjeeeee.... 

Pozdravček!

Nedavno sem si privoščila Vrtejbenkino poletno pašto  - odlična je, zdaj dodajam še fotko: 

Danes: zrezki iz fileja purice po dunajsko z , pommes frites, sataraš s porom, solata (kristalka, poletni radič, rukola), jaffa sladoled.

Katarinči

Danes,ker sva sama:   kranjska ,   solata,   domač 

mopsika

Danes nas razvaja tašča: filane paprike in kruh. 

RadaJem

Danes pri nas:

piščančje zelenjavni riž iz pečice

endivija v solati

rimljanka

danes piščančji čevapčiči, popečene bučke s paradižnikom in sirom in domače lepinje

Sobota:                                           

Poznopopoldansko kosilo: široki rezanci z omako, mešana solata, zelo hladnen sok z vinom

Pozdravček!

Katarinči, tale Vrtejbenkina poletna pašta, verjamem, da je bila odlična, saj tako tudi zgleda

Midva sva včeraj imela paprike (moj je rekel, da izgleda bolj rižota) kruh in lubenico

danes bo pečen mlad krompirček, pečen odojek, mlada čebula in skleda zelene solate

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti