Vege boranja, kumarična solata.

Hempy polenta
Vege boranja, kumarična solata.
Včeraj: pečen kifeljček, sv. kremenatlji z zelenjavo, paradižnikova solata, rolada.
Danes: prežganka, palačinke.
Balenkabrokolijeva kremna juha s sirotko in paradižnikova solata s poliko (mini poli) in domačim sirom :)

Moro
Mesno zelenjavna rižota, zeljna solata in zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes
: za gospode oziroma gospodiče bavette testenine ala carbonara in solata, zame pa imenitna poletna pašta ala Vrtejbenka - bavette s popečenim češnjevim paradižnikom, praženimi pinjolami, kajmakom, inčuni in svežimi sredozemskimi začimbami http://www.kulinarika.net/albumslika.asp?hash=9HxMJGHCE , moj prispevek k recepturi pa je bila posteljica iz tenkih kolutkov sveže kumare, zelena solata z divjo rukolo.
Odlična jed, toplo priporočam![]()
Katarinči
Ja, tele vrtejbenkine bavete so prva liga, jaz le paradižnike dam komu drugemu na krožnik ...
mamamia| naor je napisal/a: |
| Super zgleda, je za poletje, jaz sem dobila idejo, naredila bom iz svežega fižola. Sicer bom malo po svoje, a osnova je ta prava. Celo najdražjemu sem pokazala tole slikco, je bil kar takoj za. Obema želim lep dan, prav tako vsem ostalim!
|
Se mi je zdelo, ja, da name leti. Obožujem pašto fižol.
mamamia![]()
![]()
![]()
Danes: pečeni
koščki in pečen
,
in solata iz stročjega fizola![]()
mascarpone-čokoladna-borovničeva
za mozevi dve ![]()
![]()
![]()
![]()
Četrtek: ![]()
![]()
![]()
![]()
Boranija in zelena solata:
Pozdravček!
sirovi štruklji z drobtinicami
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hempy polenta

Tarte tatin z jabolki