Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kumare v omaki s krompirjem in paradižnikom, ribje palčke, za enega hrenovka, kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Riževi rezanci, pražena zelenjava z jajcem, kumarično-paradižnikova solata.

RadaJem

Ta teden sem že drugič plonkala idejo za kosilo, tokrat Dragičkino boranjo. Super. Poleti res rada kuham. Cela hiša diši, upam, da se tudi sosedom cedijo sline. 

Dober tek, karkoli ste že skuhali!

naor

Danes, samo za naju dva:  ostanki  koščkov, pečen kifeljčar,   solata

zadnji koščki   

mopsika

Solata iz rdeče kvinoje, paradižnika, kumar, paprike, mlade čebule in tunine, zraven opečen kruh, natrt s česnom.

RadaJem

pečene sv. rebrce in paradižnikova solata

Balenka

Moja dva bolognese špagete, jaz popečene bučke z mocarelo in paradižnikom, solata iz stročjega fižola

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Paradižnik,paprika,čebula,feta sir,na kolobarje narezana kuhana hrenovka,sol,bučno olje,poper,kis.Solata.

dari

Petek:                                                   

Zgodaj zjutraj narerjena polnjena paprika, potem na terenu še pire krompir, nato zelo sladka  in popoldan kopanjeeeee.... 

Pozdravček!

Nedavno sem si privoščila Vrtejbenkino poletno pašto  - odlična je, zdaj dodajam še fotko: 

Danes: zrezki iz fileja purice po dunajsko z , pommes frites, sataraš s porom, solata (kristalka, poletni radič, rukola), jaffa sladoled.

Katarinči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti