Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala, za vaše opozorilo,  sem sedaj še enkrat prebrala, kaj sem napisala. No ne bo on naša hrana.

dari

Danes:  zabeljen stročji fižolin  , ostanki pohanja, paradižnikova solata,  nektarine.

mopsika

Nimam prave ideje, ali bo neka riba (oslič ali panga), ali testenine z zelenjavo, na koncu bo itak nekaj x.. Za solato bo pa paradižnik, to sem pa 100% :D

"Sam da je sladk pa kofe!"

Pečen kifeljčar, bučke na žaru s česnom, zelena solata. Simpl, ampak zelo okusno.

Ob Dragičkini sliki so se mi pa pocedile sline in mislim, da že vem, kaj bo na jedilniku jutri. Samo da bo pri nas brezmesna različica :)

RadaJem

Danes: piščanec s fižolom, polenta, mešana solata (paradižniki, kumara, paprika, mozzarella)

breskva

Sporočilo je spremenil(a) breskva dne 13. 2015 19:43

Vceraj stefani pecenka, pecen krompir, solata.Danes pa filane paprike.

satilon

Danes bova imela:

podolgovate rdeče paprike nadevane s krompirjem, bučkami in feta sirom, močno zapečene v pečici, potem prelite s kislo smetano z dodatki, stročji fižol z ocvirki in masleni krompir v koščkih, pa solatka bo tudi, zelena...čeprav že v cvet uhaja 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Včeraj: stročji fižol s korenčkom, pire krompir, popečena sv. ribica s čebulo, zelena solata.

Danes bo nekaj v stilu stročjega fižola dalje .

Balenka

Pri nas danes vseeno ne bo ohrovta, temveč filane paprike iz zaloge in pire krompir.

RadaJem

mišzmoke je napisal/a:

dari je napisal/a:

... pa pride sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana.

dari

, kdo, a zet?

lp 

mzm

...glej, če bi prišel moj bivši skandinavec, bi zih končal v golažu, hihihihi.... drugač pa lp po dolgem času...

.. v nedeljo roštiljčič in čevapčiči, gobice na žaru, zelena solata in priloge...jammmmiiii

...včeraj kozličkova glava z zeleno solato

...danes in jutri (pojutrišnjem) slastni ajmoht z pljučki in delčkom zajčkovega mesa.

mačka27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti