Hvala, za vaše opozorilo, sem sedaj še enkrat prebrala, kaj sem napisala. ![]()
No ne bo on naša hrana. ![]()

Rižek v poletni solati
Hvala, za vaše opozorilo, sem sedaj še enkrat prebrala, kaj sem napisala. ![]()
No ne bo on naša hrana. ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: zabeljen stročji fižol
in
, ostanki pohanja
, paradižnikova solata, nektarine.
Nimam prave ideje, ali bo neka riba (oslič ali panga), ali testenine z zelenjavo, na koncu bo itak nekaj x.. Za solato bo pa paradižnik, to sem pa 100% :D
"Sam da je sladk pa kofe!"Pečen kifeljčar, bučke na žaru s česnom, zelena solata. Simpl, ampak zelo okusno.
Ob Dragičkini sliki so se mi pa pocedile sline in mislim, da že vem, kaj bo na jedilniku jutri. Samo da bo pri nas brezmesna različica :)
Danes: piščanec s fižolom, polenta, mešana solata (paradižniki, kumara, paprika, mozzarella)
breskva
Vceraj stefani pecenka, pecen krompir, solata.Danes pa filane paprike.
![]()
Danes bova imela:
podolgovate rdeče paprike nadevane s krompirjem, bučkami in feta sirom, močno zapečene v pečici, potem prelite s kislo smetano z dodatki, stročji fižol z ocvirki in masleni krompir v koščkih, pa solatka bo tudi, zelena...čeprav že v cvet uhaja ![]()
Včeraj: stročji fižol s korenčkom, pire krompir, popečena sv. ribica s čebulo, zelena solata.
Danes bo nekaj v stilu stročjega fižola dalje
.
Pri nas danes vseeno ne bo ohrovta, temveč filane paprike iz zaloge in pire krompir.
| mišzmoke je napisal/a: | ||
lp
|
...glej, če bi prišel moj bivši skandinavec, bi zih končal v golažu, hihihihi
.... drugač pa lp po dolgem času...![]()
.. v nedeljo roštiljčič in čevapčiči, gobice na žaru, zelena solata in priloge...jammmmiiii
...včeraj kozličkova glava z zeleno solato
...danes in jutri (pojutrišnjem) slastni ajmoht z pljučki in delčkom zajčkovega mesa.
mačka27
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Svaljki v curry omaki z ohrovtom