No, da po dolgem času povem, kaj sva jedla, endivija domača, meni najljubša solata,pa pečen
.Drug teden, pa pride sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana.

Indijska vegetarijanska skleda
No, da po dolgem času povem, kaj sva jedla, endivija domača, meni najljubša solata,pa pečen
.Drug teden, pa pride sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana.
dari... naredi načrt, časa je še zadosti, da bo sojeni...
Menda sem jaz, pred davnimi leti, tako dober makaronflajš naredila, da je ostal ob meni ![]()
goveja juha z rezanci (po dolgem času), pečen ![]()
![]()
,
pečenka, zelena solata
![]()
![]()
![]()
![]()
Namenjena nam je bila ena enostavna blitvina mineštra iz dveh, treh sestavin, ker pa sem bila ravno v svojem sekljalnem elementu
, je ratala iz ene devetih, desetih
zelena solata, polpete iz bučk, ovsenih kosmičev, beljaka, čebule, česna, začimb itd. sem pozabila slikat![]()
lp
mzm| dari je napisal/a: |
... pa pride sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana. dari |
, kdo, a zet?
lp ![]()
Ja Dari vidiš, ko hočeš napisati čimveč podatkov z malo besedami, pa pride do takele "hrane". Od srca sem se nasmejala sojenemu ali nesojenemu zetu iz Skandinavije, ki bo postal domača hrana. ![]()
![]()
Da pa ne bo smetenja preveč pač moram napisati, kaj sva jedla danes: zrezke v omaki in široke rezance, paradižnikovo solato, veliko sladoleda, vode...
![]()
Danes: široki rezanci, pašta s šampinjoni, mešana solata (paprika, paradižnik, kumare), kokosovo pecivo
breskva| dari je napisal/a: |
sojeni al ne sojeni zet, to bomo še videli,je iz skandinavije in bo naša domača hrana.
|
Kolikor poznam severnjakov, so žilavi.
Sicer pa, ker je bilo pri nas prijetno hladno (mejduš, spet se hvalim), karbonada, špecli, mlado zelje v solati in češnjev štrudl.
Sonja
Tudi pri nama danes "halo" pica.
Ponedeljek:
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Miklavževi parkeljni