Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj svinjska pečenka, na pari dušena cvetača in brokoli

danes pečene perutničke, dušeno kislo zelje (mogoče malo smešna kombinacija, ampak ga imam ful rada)

shari2007 je napisal/a:

...

danes pečene perutničke, dušeno kislo zelje (mogoče malo smešna kombinacija, ampak ga imam ful rada)

Ne smešna, pač pa zelo dobra kombinacija!

Danes kosilo v restavraciji, na drugem koncu Evrope - ampak moram deliti z vami, kaj tudi jedo v tujih logih (konkretno: sever Francije): ocvrte svinjske nogice (predvidevam, da so bila prej skuhane) in andouillette - klobasa iz mešanice mesa, črevesa in vampov, zraven pa dobiš gorčico in pomfri. Dobro kakor za koga, vsekakor pa zanimivo in vredno poskusiti!

Sonja

Danes nekaj podobnega  morskemu listu, pa sem pozabila ime....ulovljeno na hrvaškem, prodaja v Leclercu, domač kifejčar, dušena blitva, zelena solata

Jutri in nadaljni teden - počitnice na barki ob  

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

limnol je napisal/a:

Danes kosilo v restavraciji, na drugem koncu Evrope - ampak moram deliti z vami, kaj tudi jedo v tujih logih (konkretno: sever Francije): ocvrte svinjske nogice (predvidevam, da so bila prej skuhane) in andouillette - klobasa iz mešanice mesa, črevesa in vampov, zraven pa dobiš gorčico in pomfri. Dobro kakor za koga, vsekakor pa zanimivo in vredno poskusiti!

Sonja

Spomnila si me na ndujo (vem, da je to nekaj drugega, skupen jima je morda le izvor imena in poraba tako zvanih nekvalitetnih delov živali).

Kaj tam ni vročine?

Danes sem reciklirala včerajšnje ostanke, dodala sem jim paradižnik in jajčevce.

lp

mzm

Ja francozi temu pravijo domaca specialitetasva bila pri hceri na obisku in je pripravila to specialiteto....ze vonj je bil cuden....nismo se najedliVceraj pri nas pita s tuno danes pa filane paprike, solata in pehtranka

satilon

Včeraj pečen mlad krompir in skleda domače solate,

danes pa piknik v senčki in , kasneje pa skutino pecivo in jabolčni zavitek!

tanjaj

Danes:  domača pica,  breskve,

mopsika

Včeraj pica na željo mulčkov in igrivo popoldne ob reki, danes mlad pečen kifeljčar in skleda mešane solate, jutri pa nas razvaja moja zlata tašča, se bomo pustili presenetiti :) 

RadaJem

Sobota:            

Pozdravček!

Danes pri nas: mineštra - z vsem z vrta, joj, je bila dobra; kruhovi cmoki in zelena solata

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti