Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: čevapčiči,   domače lepinje,     paradižnikova solata, skutino pecivo.

mopsika

Danes sva tako zelo zdravo jedla 

Špargljeva juha s popečeno slanino in česnovimi kruhki, šparglji na maslu s trničem za enega 

in tole za drugega 

zelena solata z rdečim radičem in grški jogurt z jagodami, mangom in bananami 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Paradižnikova juha, široki rezanci z gobami in solata s stročjim fižolom.

Pipi Maj

Babka, včeraj smo se vračali iz Velega Lošinja, kjer smo bili predvsem zaradi zdrave klime. Sem tudi začutila, ko smo se se peljali mimo Nerezin, da te morje zeloooooo pogreša.....

Na poti so veliko prodajali divje šparglje, sama pa sem jih včeraj jedla z zelenimi rezanci in škampi...njami...Bi jih bi bilo zanimivo nabirat, toda kje?

Danes sva s sinom jedla makarončke s paradižnikovo omako, jaz zraven zeleno solato iz maminega vrta( moja na vrtu še raste), mož pa si je zaželel kranjsko klobaso, kruh in paradižnikovo solato. Sladica - bajadera. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: paradižnikova juha, začinjena pečena čičerika, rezine jajčevca na žaru, pire krompir in za nekatere kuskus. 

Danes pa so nas razvajali drugi.

RadaJem

Sobota:        

Pozdravček!

Pri nas nekaj podobnega pašta fižolu, pred in po kosilu pa delo okoli hiše. Popoldan ob kavi (na soncu in vetru) pehtranova potica - od včeraj.

rimljanka

Danes: porova kremna juha, prosena kaša z jabolki

breskva

Kranjska z gorčico na vrhu Urbana, po pohodu, potem pa roštilj na obronkih Urbana, po spustu ...

mamamia

Juha, ražnjiči, krompirjeva solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti