Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: dunajska krompirjeva solata, mesni polpeti

Danes: pražen krompir, puranji zrezki, kolerabica v omaki, mešana solata, marmorni cheesecake s sladoledom in smetano

breskva

Včeraj domači pikantni burgerji, file piščanca,pomfri, prebranec, šobska solata, pečena paprika  

Danes izlet- sprehod ob Bohinjskem jezeru do žičnice na Vogel nato pa na mojo željo kosilo v Zalem logu --zame postrv , itak pa tudi vse ostalo odlično. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Goveja juha z jetrnimi knedli in rezanci, potem pa goveji izrezki v omaki, "luleki" - krompirjevi svaljki in riž s korenjem in grahom za prilogo, regrat, zelje in kristalka pa solatna spremljava

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 29. 2015 21:13

Včeraj: Motovilec z grapefruitom in avokadom, cubanki pot roast na "rice and beans". Rdeč fižol, ker nisem imela nič črnega doma. Govedina je polnjena s svežo maso za chorizo klobasice. 

Danes: Pig Picking. 

Vanja

mamamia je napisal/a:

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 29. 2015 21:13

Živjo. Kako pa narediš jetrne knedle?

Hvala :)

blossom

Jetrne knedlične dobite v Sparu (med drugim), v obliki verižice :D. Drugače pa se naredijo tudi takolele
http://www.kulinarika.net/recepti/815/priloge/jetrni-cm

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Trixi je napisal/a:

Danes izlet- sprehod ob Bohinjskem jezeru do žičnice na Vogel nato pa na mojo željo kosilo v Zalem logu --zame postrv , itak pa tudi vse ostalo odlično.   

Joj Trixi, pa si kaj na desno pogledala, če moj hrib še stoji 

Danes bo pri nas mineštrica s koromačem, se že zdaj bojim, da bo eden ostal lačen 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

MBrando je napisal/a:

Jetrne knedlične dobite v Sparu (med drugim), v obliki verižice :D. Drugače pa se naredijo tudi takolele
http://www.kulinarika.net/recepti/815/priloge/jetrni-cm

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Želim home made ;) hvala za povezavo na recept :)

blossom

Babka, te že čaka, da prideš

Ti kraji so prelepi, spočiješ si dušo in oči. Še se vrnemo...Vsakič ugotavljamo, da je v tej naši mali Sloveniji ogromno lepih kotičkov, ki jih še nismo odkrili.

Danes sem že zgodaj zjutraj nabrala celo vrečo regrata in si ogledala moj vrtiček, kjer bom danes začela kopati....

Za kosilo danes rižota, regrat 

Ponedeljek:           

Pozdravček! 

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti