![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki pohanja
, riž z zelenjavo, mešana solata, potratna![]()
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: ostanki pohanja
, riž z zelenjavo, mešana solata, potratna![]()
mopsika![]()
Včeraj:
pečenka, restan krompir, motovilec.
Danes:
želodec na kislo s krompirjem.
danes reciklaža od včeraj, ostal nam je riž z grahom in korenjem. Danes sem narezala papriko in por, sesekljala česen in ingver, s čebulo. To sem prepražila, dodala sojino in ribjo omako, potem hladen riž, premešala, dodala malo curryja in pečen riž zelenjavo plus skleda hrustljave zelene solate je bilo čisto spodobno kosilo.
mamamiav soboto kremna brokolijeva juha z rukolo, sirni tortelini s popečenimi šampinjoni, brokolijem in porom, solata iz paradižnika, avokada, mocarele, bučnega olja in balzamičnega kisa
včeraj goveja juha, pečena pišč. bedra in prsa, zraven pečen krompir in zelena solata z regratom
danes bo počasi pečena goveja pečenka z zelenjavo, posebej pečen krompir v pečici in zelena solata z regratom in mlado špinačo
Danes ena solata z azijskim pridihom: baby špinača, sojini kalčki, trakci korenčka, gor pa popečene bučke s sojino omako ingverjem, čilijem in sezamom. Preliv iz žličke sojine omake, malo limete, sezamovega olja.
Bilo je zelo okusno in hrustljavo...
VesnuskaJuha, rižota iz pečice, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: pečen krompir, puranji zrezki s porom in papriko, mešana solata
breskvaDanes je bila domača pica in skleda solate zame!
Jutri zelenjavna rižota in regrat v solati!
tanjaj![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z gresovimi cmoki, meso iz juhe
, pražen
, mešana solata,
potratna
.
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Nedelja: solo kosilo - krompir v olupku, pečen v pečici, regrat
Ponedeljek: krompir, šampinjoni in rdeča paprika v pečici, regrat z radičem
Torek: Vege ričet
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Šahovnica