Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:  ostanki pohanja, riž z zelenjavo, mešana solata, potratna

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. 2015 12:39

Včeraj:  pečenka, restan krompir, motovilec.

Danes:  želodec na kislo s krompirjem.

Balenka

danes reciklaža od včeraj, ostal nam je riž z grahom in korenjem. Danes sem narezala papriko in por, sesekljala česen in ingver, s čebulo. To sem prepražila, dodala sojino in ribjo omako, potem hladen riž, premešala, dodala malo curryja in pečen riž zelenjavo plus skleda hrustljave zelene solate je bilo čisto spodobno kosilo.

mamamia

v soboto kremna brokolijeva juha z rukolo, sirni tortelini s popečenimi šampinjoni, brokolijem in porom, solata iz paradižnika, avokada, mocarele, bučnega olja in balzamičnega kisa

včeraj goveja juha, pečena pišč. bedra in prsa, zraven pečen krompir in zelena solata z regratom

danes bo počasi pečena goveja pečenka z zelenjavo, posebej pečen krompir v pečici in zelena solata z regratom in mlado špinačo

Danes ena solata z azijskim pridihom: baby špinača, sojini kalčki, trakci korenčka, gor pa popečene bučke s sojino omako ingverjem, čilijem in sezamom. Preliv iz žličke sojine omake, malo limete, sezamovega olja.

Bilo je zelo okusno in hrustljavo...

Vesnuska

Juha, rižota iz pečice, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes: pečen krompir, puranji zrezki s porom in papriko, mešana solata

breskva

Danes je bila domača pica in skleda solate zame!

Jutri zelenjavna rižota in regrat v solati!

tanjaj

Danes: goveja juha z gresovimi cmoki,  meso iz juhe, pražen, mešana solata,

potratna.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 31. 2015 12:32

Nedelja: solo kosilo - krompir v olupku, pečen v pečici, regrat

Ponedeljek: krompir, šampinjoni in rdeča paprika v pečici, regrat z radičem

Torek: Vege ričet

RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti