![]()
![]()
![]()
Danes: kuhano kislo zelje
, matevž, jetrnice
.
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: kuhano kislo zelje
, matevž, jetrnice
.
mopsika![]()
Jaz sem pa že nekaj čsa na "svojem obroku", ker mi sploh kaj dosti drugega ne paše jesti.
In ta moj obrok je ajdova kaša v solati par dni zaporedoma![]()
.
naredim pa tako da skuham ajdovo kašo, jo ohladim, dodam papriko, koruzo, paradižnik, kumare, malo nepasirane skute, olivno olje, balzamični kis in žličko gorčice
.
BOŽANSKO![]()
| kitchenwithblas je napisal/a: |
par dni nazaj GOVEJE KOCKE Z GOMOLJNO ZELENJAVO IZ PEČICE
|
Jaz sem pri količini zelene, kolerabe in korenine peteršilja zelo previdna, da ne prevladujejo v jedi. Zadnje čase pa opažava z možem, da marsikje v gostilnah s tem pretiravajo, z ostalimi začimbami, ki pa bi jed naredili okusno skoparijo. Je pa seveda stvar okusa posameznika.
Danes pri nas mesne kroglice ( imam malega pomočnika) in pire krompir.Mešana solata.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Polnjena paprika in pire krompir.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Ratatuj in zeliščna polenta, za ene izbirčneže pa namesto polente polnozrnati peresniki.
Včeraj zeljna juha in palačinke.
Danes sem cel dan v službi, tako da je včerajšnja juhica tudi pasala ;)
Jutri: gobice v omaki in ajdova kaša.
Lep popoldne,
topsiSreda:
Ajdov štruklj s skuto, goveji zrezek v omaki, rdeča pesa; s skuto in kokosom zapečene palačinke

Pozdravček!
Dragička, ne delaj tega, imela boš vedno več abonentov, veš to?![]()
![]()
![]()
Naor, ![]()
Živijo,
Rada jem tudi jaz sem do sedaj pekla v navadnem pekaču. Ampak me tako mika, da bi bila taka okrogla![]()
Dragička, krasne slike- Najbolj mi je padla v oči omaka. Kak recept iz baze??
Omake so moja res šibka točka, pa rada jem meso z raznimi omakami. Samo mi še manjka kilometrine.
Sem pa zadnjič prvič naredila lazanjo z bešamelom. In mi je uspelo.
Aja danes in jutri sem že napisala- popečen puran, riž, jutri pica na novih pekačih. Petek, ideje so, ni še ziher. Verjetno mlad sir.
yaya
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinke z gobami in ajdovo kašo

Miklavževi parkeljni