Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za danes sem že včeraj kuhala pasta omako po temle receptu, s tem da sem imela dvojne količine in bom višek zaprla v steklene kozarce. :) 

https://www.youtube.com/watch?v=ChzUN_RvMeY

Aja, dodala sem celo glavo svežega česna, potem pa še vsaj 1 žlico suhega v prahu. Baziliko bom dodajala za vsak obrok posebej, ker ta z dolgotrajnim kuhanjem izgubi aromo. Priporočam. 

Vanja

Super, tudi mene je potegnilo, sama priprava je čisto enostavna, upam, da tudi meni uspe kot vama.

naor

Danes: češki cmoki, meso v zelenjavni omaki, mešana solata, tapiokin puding

breskva

Danes tek v dezjupotem pa za kosilo pecena rebra, solata, korenje

satilon

Danes domači ravioli- prvič- med dolgotrajnim packanjem sem skoraj sklenila, da je tudi zadnjič, 

ampak rezultat je bil izredno okusen, jedci navdušeni - tako, da bodo še kdaj na vrsti 

nadev je bil iz piščanca, pora, paprike, malo kruha; omaka pa maslo, smetana, parmezan, poper, muškatni orešček

tabu

Dober večer,

pri nas smo se končno rešili bacilov in sem začela z običajnim ritmom.

Danes goveja juha, meso iz juhe, tenstan krompir, bučke v smetanovi omaki.

Jutri ostanek goveje juhe, puranji file in riž.

V četrtek domača pica. Še prej verjetno porova kremna juha.

Danes sem v Najboljšem sosedu kupila 2 pekača ( okrogla) za pico. Zanimivo se mi je zdelo, da imata luknje. Pozna katera, je že poskusila kako se peče v tem??

yaya

Danes pri nas domača pica.

yaya, jaz jo pečem kar v navadnem štirioglatem pekaču.

RadaJem

Danes: tortilje s pečeno zelenjavo, puranjimi trakci in škampi ter rukolo.

dayana

par dni nazaj GOVEJE KOCKE Z GOMOLJNO ZELENJAVO IZ PEČICE   zdraven bil pa še domač ajdov kruh s semeni in solata  včeraj zloženka iz zelene, rumenga korenja in osliča, danes bo pa mesni burek mal po moje. Bo pa najverjetneje rdeče korenje vključeno.  Ja mal sem mahnen na gomoljno zelenjavo... Koleraba, zelena in korenje so zakon!!!!  Cukra včer ni bilo, predvčerajšnim sadna kocka s pomelom, a danes sladki prigrizek v obliki kandiranga ingverja... 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

yaya je napisal/a:

Danes sem v Najboljšem sosedu kupila 2 pekača ( okrogla) za pico. Zanimivo se mi je zdelo, da imata luknje. Pozna katera, je že poskusila kako se peče v tem??

yaya

Jaz jih tudi imam doma. Super je. Tudi, če daš peki papir spodaj. Pico zares zapeče od spodaj in naredi hrustljavo dno. Ne pozabi peči pice na zelo visoki temperaturi (jaz: 230°C 12 min).

Lp,

simplyfino

Sporočilo je spremenil(a) simplyfino dne 25. 2015 11:56

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti