Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:   goveji golaž, granadirmarš,    zelena solata,   peče se polnozrnati .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 26. 2015 12:25

Četrtek:       

Pozdravček!

Seitanov gyros v Vanjinih čarobnih pita kruhkih s svežo zelenjavo.

RadaJem

piščančja obara s knedlčki, marmeladne palčinke, kompot iz suhih hrušk

Balenka

Zrezki s sirom naravno pečeni, dušen riž, korenček in grah v omaki, mešana solata, črna redkev v solati( še domača)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes bo: jagnječje zarebrnice

krompir v oblicah  z maslom, skleda vrtanega radiča (hvala, dobra duša, kar logična razlaga), teran in voda

lp

mzm

Danes: makaroni z brokolijem, mešana solata

breskva

hrenavke v listnatem testu in ajdova kasa v solati.

testeninca

Girls night out pri meni: Kaviar torta, cepkane paprike na krekerjih in podlago iz kozjega sira in filadelfije, Olive v testu od mišzmoke (tile so addictive, če se smem tako izrazit.

Za sladico nebeški poljubčki, limani s čokolado (enkrat res moram probat tisto kremo) ter posset iz pol limete pol limone. S kislo vodo razredčen koktelj iz robid, limone, pomaranče s špricem vodke, sladkim vinom, ki je viselo v hladilniku, ker je bilo presladko za piti kar tako in mineralna voda, odišavljeno z baziliko.

Na dragega nisem pozabila: Gennarov ragu od predvčerajšnjim s perej tekočo imenitno polento in solata iz repinclja z malo grenivke.

Danes: V dobri družbi ena gora (ne pretiravam) papajine solate in kremna juha iz špargljev (brez smetane ali moke).  Sadje in mogoče kak piškot od včeraj. 

Vanja

wou, tale kaviarjeva torta mi je pa vsec  

"Stressed is desserts spelled backwards!"

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti