Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pa še domači flancati. 

Pozdravček!

Dekleta, super ste napekle. Midva sva se najedla in krofov in flancatov, imava pridno svakinjo. Letos mi nekako ni šlo nič od rok, spekla bi pa miške, če že.

naor

Danes: tenstano kislo zelje, kuhana prekajena sv. krača, kruh,         domači krofi.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 17. 2015 18:31

Danes za mojega pasulj z klobaso, zame čičerikini polpeti in košček lososa in pesa v solati!

tanjaj

danes: fižolova juha, žemljina pogača

breskva

Za kosilo zelenjavna corba in krofi......kupljeni

satilon

Pri nas danes chili con carne in krofi za razširjeno družbo-tradicionalno na pustni torek.

branka

pleskavice in krompirjeva solata

majaos

Danes, ješpren, suha rebra, krompirjeva solate , brez krofov

Milži

Po vseh pustnih dobrotah bo pa jutri čas za kej lažjega  Tradicija, ki jo je vpeljala cerkev že leta 1091, dan brez mesa... Če ne druzga, je vsekakor dobro, da se naši želodčki malo odpočijejo...  Danes ob krofih ter sadnem burgerju testiral že file osliča, ki ga poimenoval kar PEPELNIČNI RIBJI FILE  in se bo jutri sigurno znašel pr nas doma 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti