Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Po dolgem casu malo sporta. Kosilo je pa danes kuhal moj dragigoveja juha z zdrobom in jajcem, pecen piscanec in krompir v pecici, endivja z zeljem. Za posladek pa se kar kokosovo pecivo kot bounty

satilon

Nedelja:      Marinirana sv. rebrca, pire krompir, sarma, kremšnite (namesto torte).

Pozdravček!

Dragićka, tole je pa slastno za učke in želodček! 

Pri nas pa cvetačina kremna juha z zlatimi kroglicami, restan krompir, pečen jagenjček z zelenjavo, endivija, rukola, paradižnik in rdeča redkvica v solati, krofi se še hladijo.

Balenka

Danes: popečeni koščki polente in...ne vem imena, nadgradnja golaža morda, vem pa, da  bo tudi jutri

vrtan radič (spet ne vem, od kod ime) teran in voda

lp

mzm

Danes: polenta z brokolijem in sezamom, telečji zrezki v omaki, mešana solata

breskva

Danes je bil poleg piščanca tenstan krompir in domača pesa v solati

piščanec bo še za jutri, zraven verjetno spet krompir, verjetno pečen in pesa,

v torek bo pa piščančja juhica z zelenjavo in rezanci, za zraven bom pa spekla ržen kruh s sezamovi semeni

Kislo zelje, pečenice, pečen krompir. Popoldne še kavica in mafini.

Pipi Maj

Sporočilo je spremenil(a) Pipi Maj dne 15. 2015 22:23

Po dolgem casu malo sporta. Kosilo je pa danes kuhal moj dragigoveja juha z zdrobom in jajcem, pecen piscanec in krompir v pecici, endivja z zeljem. Za posladek pa se kar kokosovo pecivo kot bounty

satilon

Sobota: zelenjavna juha (muškatna buča, koruza), rižota z gobicami, motovilec v solati

Včeraj: zelenjavna juha (krompir, brokoli), blitva s krompirjem, pečena orada

Danes: široki rezanci s tuno in zelenjavo, regrat

Jutri: kuhana krača, krompirjeva solata

Sreda: zelenjavna juha, špageti z vongolami, solata

Četrtek: krvavice, kislo zelje, zabeljen fižol 

matejaoz

sobota: niso bili fuži s tartufi kot načrtovano, ker se je dragemu luštalo nekaj drugega...so bile pa testenine s tuno na belo :)

nedelja: ni bil piščanec v smetanovi omaki in sirovi štruklji (spet porušen plan zaradi dragega, naj mu bo...) ampak piščančja prsa v gobovo-smetanovi omaki in zraven kruhov cmok, kot solata pa rdeča pesa...

za večerjo je bil pšenični griz, po moji želji :)

danes pa bom delala; kisla repa, pečenice in slan krompir... ena najinih najljubših jedi

samanty

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti