Po dolgem casu malo sporta
. Kosilo je pa danes kuhal moj dragi
goveja juha z zdrobom in jajcem, pecen piscanec in krompir v pecici, endivja z zeljem. Za posladek pa se kar kokosovo pecivo kot bounty![]()

Nacho čips gostija
goveja juha z zdrobom in jajcem, pecen piscanec in krompir v pecici, endivja z zeljem. Za posladek pa se kar kokosovo pecivo kot bounty![]()
Nedelja:
Marinirana sv. rebrca, pire krompir, sarma, kremšnite (namesto torte).

Pozdravček!
Dragićka, tole je pa slastno za učke in želodček! ![]()
![]()
![]()
Pri nas pa cvetačina kremna juha z zlatimi kroglicami, restan krompir, pečen jagenjček z zelenjavo, endivija, rukola, paradižnik in rdeča redkvica v solati, krofi se še hladijo.
BalenkaDanes: popečeni koščki polente in...ne vem imena, nadgradnja golaža morda
, vem pa, da bo tudi jutri
vrtan radič (spet ne vem, od kod ime
) teran in voda
lp
mzm
Danes: polenta z brokolijem in sezamom, telečji zrezki v omaki, mešana solata
breskvaDanes je bil poleg piščanca tenstan krompir in domača pesa v solati
piščanec bo še za jutri, zraven verjetno spet krompir, verjetno pečen in pesa,
v torek bo pa piščančja juhica z zelenjavo in rezanci, za zraven bom pa spekla ržen kruh s sezamovi semeni
Kislo zelje, pečenice, pečen krompir. Popoldne še kavica in mafini.
Pipi Maj
Sobota: zelenjavna juha (muškatna buča, koruza), rižota z gobicami, motovilec v solati
Včeraj: zelenjavna juha (krompir, brokoli), blitva s krompirjem, pečena orada
Danes: široki rezanci s tuno in zelenjavo, regrat
Jutri: kuhana krača, krompirjeva solata
Sreda: zelenjavna juha, špageti z vongolami, solata
Četrtek: krvavice, kislo zelje, zabeljen fižol
matejaozsobota: niso bili fuži s tartufi kot načrtovano, ker se je dragemu luštalo nekaj drugega...so bile pa testenine s tuno na belo :)
nedelja: ni bil piščanec v smetanovi omaki in sirovi štruklji (spet porušen plan zaradi dragega, naj mu bo...) ampak piščančja prsa v gobovo-smetanovi omaki in zraven kruhov cmok, kot solata pa rdeča pesa...
za večerjo je bil pšenični griz, po moji želji :)
danes pa bom delala; kisla repa, pečenice in slan krompir... ena najinih najljubših jedi ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Mandljevi piškoti