Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z rezenci  , govedina iz juhe,   pečenka ,    pražen krompir, zelena                                 solata, domači krofi.  Peče se .

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 16. 2015 13:51

Goveja juha z žlinkrofi, lazanja in mešana solata.

Govedino iz juhe, ki pri nas ne gre in gre preveč kot priloga pa sem predelala v žlinkrofe, dodala sem ji meso pečenice, začimbe in jajce. Odlično, bi lahko bila kar samostojna jed, v otroštvu sem jih velikokrat  jedla. Je pa mami dala v maso prekajeno suho kľobaso.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 16. 2015 19:32

Včeraj: Krompir in mešana zelenjava v pečici, kumarična solata, pesa, miške.

Danes: Falafli v tortilji  s svežo zelenjavo (ledenka, kumara, paprika, čebula, korenček, paradižnik) in jogurtovim prelivom s česnom. Za posladek bo pa torta.

RadaJem

Danes: kremna juha s čemažem (že sveže nabran), pečeni fileji postrvi s krompirjem iz pečice in solata z rukolo mešano.Sladica: miške (po receptu z jogurtom in pecilnim...)

dayana

Danes: juha, krvavica, domača klobasa, ajdovi žganci, dušen ohrovt, solata.

Včeraj: juha, pečen flam, pečen krompir, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
dayana je napisal/a:

Danes: kremna juha s čemažem (že sveže nabran), pečeni fileji postrvi s krompirjem iz pečice in solata z rukolo mešano.Sladica: miške (po receptu z jogurtom in pecilnim...)

dayana
A res že čemaž raste? Kje pa? lp, proxima

Kosilo:domaci siroki rezanci, paprikas, kumarice...malo kasneje bom spekla se jorksirski puding s porom in mocarelo.

satilon

majaos

Danes: zelenjavna mineštra, ocvrti kruh z marmelado

breskva

danes: goveji zrezki v čebulni omaki, široki rezanci in kislo zelje z bučnim oljem

jutri na pusta pa kaj drugega kot bujta repa in pečen svinjski vrat, zraven pa rženi kruh (krofi pa so bili že v soboto)

regica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti