![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezenci , govedina iz juhe
, pečenka , pražen krompir
, zelena solata, domači krofi. Peče se ![]()
.
mopsika![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezenci , govedina iz juhe
, pečenka , pražen krompir
, zelena solata, domači krofi. Peče se ![]()
.
mopsika![]()
Goveja juha z žlinkrofi, lazanja in mešana solata.
Govedino iz juhe, ki pri nas ne gre in gre preveč kot priloga pa sem predelala v žlinkrofe, dodala sem ji meso pečenice, začimbe in jajce. Odlično, bi lahko bila kar samostojna jed, v otroštvu sem jih velikokrat jedla. Je pa mami dala v maso prekajeno suho kľobaso.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj: Krompir in mešana zelenjava v pečici, kumarična solata, pesa, miške.
Danes: Falafli v tortilji s svežo zelenjavo (ledenka, kumara, paprika, čebula, korenček, paradižnik) in jogurtovim prelivom s česnom. Za posladek bo pa torta.
Danes: kremna juha s čemažem (že sveže nabran), pečeni fileji postrvi s krompirjem iz pečice in solata z rukolo mešano.Sladica: miške (po receptu z jogurtom in pecilnim...)
![]()
Danes: juha, krvavica, domača klobasa, ajdovi žganci, dušen ohrovt, solata.
Včeraj: juha, pečen flam, pečen krompir, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/| dayana je napisal/a: |
Danes: kremna juha s čemažem (že sveže nabran), pečeni fileji postrvi s krompirjem iz pečice in solata z rukolo mešano.Sladica: miške (po receptu z jogurtom in pecilnim...)
|
Kosilo:domaci siroki rezanci, paprikas, kumarice...malo kasneje bom spekla se jorksirski puding s porom in mocarelo.![]()
Danes: zelenjavna mineštra, ocvrti kruh z marmelado
danes: goveji zrezki v čebulni omaki, široki rezanci in kislo zelje z bučnim oljem
jutri na pusta pa kaj drugega kot bujta repa in pečen svinjski vrat, zraven pa rženi kruh (krofi pa so bili že v soboto)
regicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Milijonska juha

Kruhove kroglice