Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tole pa moram poizkusiti, namreč čebula in pomaranča skupaj. Pa koromač skoraj vedno pripravljam enako, popečenega za k ribi.Bom napisala, kaj bo komentiral moj človek!

Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.

naor

Danes: zelenjavna juha z ješprenjem, rogljički

breskva

pecena piscancja bedra in mesana solata....pa se en krof je ostal

satilon

naor je napisal/a:

Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.

naor

hehe, tole je mene vzpodbudilo, da se oglasim. Pri meni je....Naorin "ker neki". Malo solate,potem iz lokalne špecerije topla juha za super hladne dni, danes hot dog, goveji, jasno. 

Naor, Sarabande je dal v bazo krasen recept za koromačevo solato. Drugače ga nareži na lističe in dodaj zelenjavnim enolončnicam ali ribjim juham, njam.

Dragička, tvoje sarmice izgledajo fenomenalno. :)

Vanja

Pri nas je bil pa včeraj restan krompir (no, pražen :), pečen piščanec s konopljino soljo (testiram nov izdelek) in zeljna solata z bučnim oljem. Vse smo pomazali :)

Barbara_M

danes najboljša kisla repa, pečenice in pa krompir z ocvirki

jutri rizi bizi s piščančjim mesom+ solata

sobota ričet

nedelja juha iz gov.kosti in zelenjave, panirane bedrca, mogoče kus kus in pa solata

cinci

Danes pečeni kosi piščanca,  mali kos telečjega plečeta, zelenjavni riž,  mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 19. 2015 13:26

Četrtek:           

Pozdravček!

Danes: makaronflajž    zelena solata.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 19. 2015 12:52

Včeraj: špageti z vongolami, zelena solata

Danes: pečenica, kislo zelje, zabeljen fižol

Jutri: zelena solata, gobova rižota

Sobota: zelenjavna juha, blitva s krompirjem, pečena orada

Nedelja: goveja juha, govedina iz juhe, pražen krompir, solata

matejaoz

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti