Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dušen goveji jezik v omaki, bageta, mešana solata. Mmmmm.

Sonja

Če bo ostala govedina iz juhe, naredi solato z govedino, krompirjem in topinamburjem. Malo drugače, pa zelo okusno! Bom objavila recept :)

Barbara_M

v oblicah, endivija solata z ocvirki, sladica pa ajdovi štruklji z drobtinicami

Balenka

naor je napisal/a:

Tole pa moram poizkusiti, namreč čebula in pomaranča skupaj. Pa koromač skoraj vedno pripravljam enako, popečenega za k ribi.Bom napisala, kaj bo komentiral moj človek!

Saj vem, da ne marate takega opisa, sploh Miška in Ežoj se bosta jezila, ampak bilo je kr neki. Se zgodi. Lačna pa nisem.
naor

Obilo sreče s človekom ti želim, meni je za to kombinacijo ušla

(majhen nasvet: ne uporabi kisa, samo sok pomaranče, dobro olivno olje, sol in poper in če bo čebula rdeča, zan biti tudi sreča)

Tisti "kr neki" si ga pa kar imej, ampak samo zato, ker ne poveš,  kaj je to bilo...

Danes: peresniki s paradižnikovo omako (pelati, česen, čili)

zeljnata solata s "strojnim oljem"

lp

mzm

mi smo imeli govejo juho, tenstan krompir, zelena solata, kupljene tortice (uf, se ponavljam s tem menijem).

Za mojega pečem postrvico.

majaos

Tudi pri nama makaronflajš in zelena solata!!

tanjaj

Pri nas zelenjavna juha, kruh, rdeca pesa

satilon

Včeraj: porova juha s parmezanom, polnozrnate palačinke s figovim nadevom

breskva

Včeraj: ješprenj z domačo jetrno klobaso.

dayana

pr nas včer pa goveje kocke v pečici s kolerabo in peteršiljem  treba počistit klet... in za na koc ostale majhne kolerabe in petršiljeve korenine...  Dans se bom spravu pa prvič delat CORN DOG ...

Aja, pa de se še mal pohvalim... V TEGELCIH ŽE PRVI REZULTATI  ZELENA IN RDEČA BAZILIKA ŠE RABI CAJT, A KREŠA SE ŽE REZALA... 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti