Včeraj potep po tržnici - pa sem prišla do osliča, zraven morski list in škampovo razvajanje:

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08. 2015 17:54
Včeraj potep po tržnici - pa sem prišla do osliča, zraven morski list in škampovo razvajanje:

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08. 2015 17:54
Danes zame v ingverju in čiliju začinjeni pečeni gamberi in škampa, paprika, mlada čebula in solata s čičeriko...
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08. 2015 18:41
Danes: kruhov cmok, svinjski zrezki v korenčkovi omaki, mešana solata
Trixi, danes bi pa jaz prišla k tebi na kosilo.
Mi smo se razvajali pri sestri: goveja juha z ribano kašo, svinjska pečenka, pečen krompir, svaljki, velika skleda solate in torta ![]()
![]()
![]()
![]()
Trixi, njaaaaaam! Vse izgleda tako dobro, pica in zamorec, še posebej pa tele morske dobrote
.
Včeraj sem naredila zelenjavno osnovo za včerajšnjo ohrovtovo juho in ker je še ostala, sem danes notri zakuhala samo jajček (kot egg drop soup), nato pa sva jedla naravno pečen piščančji file, popečen brokoli s česnom in radič s fižolom v solati.
O Trixi je razturala po morsko. Zgleda slastno in
i.
Pri nas pa danes: račkina juha, pomfri, kaneloni in svinjska ribica s česnom, endivija.
BalenkaPorova mineštra, pečenka, pire krompir, dušeno kitajsko zelje.
dagaTrixi, res si rasturala! ![]()
Midva pa joto s suhim mesom zadnja dva dni, danes pa bodo špageti z omako in pesa v solati.
![]()
Mi pa bučno juho, zeliščno polento, purana s pršutom v smetanovi omaki, rdečo peso v solati in pomaranče za poobedek.
mamimamastaDanes za kosilo kremna cvetacna juha, musaka, mesana solata, pa spekla sem pirin kruh s semni![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Milijonska juha