Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj potep po tržnici - pa sem prišla do osliča, zraven morski list in škampovo razvajanje:

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08. 2015 17:54

Danes zame v ingverju in čiliju začinjeni pečeni gamberi in škampa, paprika, mlada čebula  in solata s čičeriko...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 08. 2015 18:41

Danes: kruhov cmok, svinjski zrezki v korenčkovi omaki, mešana solata

breskva

Trixi, danes bi pa jaz prišla k tebi na kosilo.

Mi smo se razvajali pri sestri: goveja juha z ribano kašo, svinjska pečenka, pečen krompir, svaljki, velika skleda solate in torta 

testeninca

Trixi, njaaaaaam! Vse izgleda tako dobro, pica in zamorec, še posebej pa tele morske dobrote .

Včeraj sem naredila zelenjavno osnovo za včerajšnjo ohrovtovo juho in ker je še ostala, sem danes notri zakuhala samo jajček (kot egg drop soup), nato pa sva jedla naravno pečen piščančji file, popečen brokoli s česnom in radič s fižolom v solati.

O Trixi je razturala po morsko. Zgleda slastno in i.

Pri nas pa danes: račkina juha, pomfri, kaneloni in svinjska ribica s česnom, endivija.

Balenka

Porova mineštra, pečenka, pire krompir, dušeno kitajsko zelje.

daga

Trixi, res si rasturala!

Midva pa joto s suhim mesom zadnja dva dni, danes pa bodo špageti z omako in pesa v solati.

naor

Mi pa bučno juho, zeliščno polento, purana s pršutom v smetanovi omaki, rdečo peso v solati in pomaranče za poobedek.

mamimamasta

Danes za kosilo kremna cvetacna juha, musaka, mesana solata, pa spekla sem pirin kruh s semni

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti