Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj smi imeli: zelenino juho s krompirjem, piščančji paprikaš, rezanci, zeljnata solata in kavni kolač s čokolado in oreščki.

Danes pa smo imeli ješprenjevo juhico, pečene kračice piščanca zraven pa v isti ponvi še popečen krompir in brstični ohrovt. Pospravili smo še kolač od včeraj in popili kavico. 

Mir in dobro!

Pozdravljeni!

Sem čisto nova tukaj. Danes smo jedli nedeljsko kosilo: Juha z rezanci, restan krompir, meso iz juhe, pečenka in solata. Za sladico panakota.

lp

ovčkaizpodžamha

mamamia

mopsika

RadaJem je napisal/a:

Blaž, tole je pa res videti slastno, mi je prav žal, da nimam doma vlečenega testa. Ne vem, če ne bo jutri padla brezmesna različica.

Pri nas bo pa danes česnova juha, rizi bizi, jajčevci po parmsko ter endivija z radičem.

RadaJem

Ma res blo okusno ja  Pa mislim, da bo tudi brezmesna verzija izpod tvojih rok okusna  Mogoče dobiš še kako idejo... osnova vedno testo, potem pa domišljija dela svoje  jaz probal že s skutinim in jabolčnim nadevom. Naslednji nadev pa bo nekaj ribjega ali pa por z mladim sirom... 

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

OOO mamamia si naredila lušte! Super zgleda!

MIdva danes piščančja juha, kasneje pa pečena orada v pečici n malenkost krompirja z zelenjavo in zeljnata solata.

tanjaj

kitchenwithblas je napisal/a:

Pri nas včeraj pečeno kislo zelje z mletim mesom , danes pa piščančji želodčki s šampinjoni na zeliščni polenti...  PEČENO ZELJE V KOŠARICI

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Bkaž, navajaš v receptu listnato testo, ampak meni bolj deluje kot vlečeno - katero torej? 

mamamia

Najbrž tako kot ponavadi,narod ima listnato in vlečeno za isto stvar 

nxyz

Glede na to, da ima Blaž svoj blog, se mu je verjetno zapisalo, jaz pač raje vprašam.

Je pa res, da nekateri ne ločijo teh veh vrst testa. 

mamamia

Včeraj je bilo fižolovo zelje, skutni in češnjevi retaši; danes picekov paprikaš s špeclji in pa odličen ledeni veter

regica

mamamia, tisti piranski lignji...joj no, ne tako dražit D:<

danes: zelenjavna mešanica (koromač, rdeča paprika, bučke, kit. zelje in češnjevci popraženi na olivn olju, česnu, peteršilju in šetraju) z bučnim oljem in balzamičnem kisom, sardelce ocvrte na koruznem zdrobu, ponarejeni čok. soufle in vanilijev puding.

Life is war against boredom~

Sprememba: Spelling...

Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 25. 2015 21:25

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti