Torek:
![]()

Pozdravček!
Torek:
![]()

Pozdravček!
Včeraj: fuži z bolognez omako, zelena solata
Danes: krvavica, kislo zelje, zabeljen fižol
Jutri: zelenjavna juha, rižota z gobicami, pesina solata
Četrtek: pečena orada, blitva s krompirjem
Petek: bučkina juha, palačinke
matejaozDanes pri nas tople kumare in pire krompir.
Nam pa je tašča skuhala zelenjavno juho, pečene perutničke, riž in solato.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Rižota iz pirinega rižka s paradižnikom, korenčkom in rukolo, kitajsko zelje.
daga
Trixi, dunajc pečen na svinjski masti je zelo sočen, a dvomim, da ga boš spekla na njej. Mogoče pa!![]()
Midva pa fižolovo juho z makarončki in kranjsko klobaso.![]()
![]()
![]()
Naor, hvala za nasvet, ampak svinjsko mast sem samo enkrat uporabila, pa nikoli več. Morda bi, če bi dišala, tako bo kar olje. Bolj me je zanimalo, kako marinirajo meso v gostilnah, da je tako okusno...Pomislila sem na mleko.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJa, sem vedela. Jaz pa vse pogosteje uporabljam svinjsko mast, zelo malo sicer, ker sem pri maščobah zelo varčna tudi sicer, a me je prepričala. Olje, na katerega sem prisegala dolga leta, sem zelo zreducirala, uporabljam ga več ali manj za solate, to je olivno, bučno. Sicer pa tudi olivno v kombinaciji z maslom za zelenjavne omake, juhe.
![]()
Danes testenine z bučkami in paradižnikom ter zeljna solata, jutri golaž.
Pipi Maj
Danes: polpeti, stročji fižol s paradižnikom, polenta, solata
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Škotske mesne kroglice s pivsko omako