Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas včeraj pečeno kislo zelje z mletim mesom , danes pa piščančji želodčki s šampinjoni na zeliščni polenti...  PEČENO ZELJE V KOŠARICI

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Blaž, tole je pa res videti slastno, mi je prav žal, da nimam doma vlečenega testa. Ne vem, če ne bo jutri padla brezmesna različica.

Pri nas bo pa danes česnova juha, rizi bizi, jajčevci po parmsko ter endivija z radičem.

RadaJem

Danes: pečen piščanček  in krompir,  kumarična solata,  vasina 

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 25. 2015 14:34

Pri meni danes: dušena govedina za lenuhe , brstični z drobtinicam , polenta in zelena solatka. Sladica: še nekaj koščkov kavne torte in pecivo s srcem  .

SMARTY1

Nedelja:       

Pozdravček!

Danes, kurja juhica z nudlčki, pečene rebra , pečen krompir,rdeča pesa,

Milži

Juha, sv. file v gorčični omaki, pečen krompir s sirom, kuhana zelenjava, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Danes goveja juha z žlinkrofi in rezanci, svinjski zrezek s sirom in jurčki, pražen krompir, file postrvi z mandlji, dunajski puranji zrezek in pomfri, motovilec in zeljna solata s fižolom- zelo dobro, ampak kuhali so nam drugi

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes smo le pomagali pri kuhi, solate in pečen krompir (pečic). Goveja juha z rezanci in jetrnimi cmoki, za nekatere neka kitajska zelenavna juha.

Potem pa: tiger raki in lignji na česnu in sojini omaki, pa malo sardelic, da smo lažje čakali na nadaljevanje:

orada in kovač na zelenjavi, pečeno vpečici

s škampovimi repki in lovkami polnjeni jadranski lignji:

In ob tem dve moji najljubši solati, kumarična s praženim sezamom, ribjo omako, čilijem in sokom limete;

in zelje s korenjem. tanko narezano čebulo in veliko kopra:

Pa se nas je osem napapalo danes, dve ribi sta pa še za jutri ostali. 

mamamia

Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 25. 2015 18:36

Se smucava za kosilo pa zelenjavna juha, lazanja, spinacni njoki, jabolcni strudelj bozansko

satilon

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti