Juha, čebulna bržola, domači njoki, solata, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
Kitajski kruh
Juha, čebulna bržola, domači njoki, solata, rdeča pesa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha z rezanci, pražen krompir
, govedina iz juhe
, zelena mešana solata,
bertina pita.
mopsika![]()
Pr nas se pa pospravlu
hladilnik in na koncu, na mizi pristala okusna
enolončnica iz kisle repe in mletega mesa ter brez nepotrebnega dodatka kot je moka... >>> ENOLONČNICA
Lepo te je brati, tudi s svojimi recepti mi daješ navdih![]()
Še bolj sem pa tu pozorna, ker tudi moj najstarejši vnuk Blaž zelo rad kuha, ampak, če ga vprašam pravi, da najraje pere, ker mu mehčalec v pralnem stroju tako zelo diši... upam, da se nekoč navduši tudi nad likanjem, ki je meni grozna izguba časa
Ne misliti, da ga hočem izkoristiti, on sam vedno sprašuje: " Babi ti danes lahko, kje pomagam...?
Do petka smo ponovno v polni družinski zasedbi, zato goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečen hrbet piščanca, sv.kotlet, vinska omaka, hren v omaki, dušeno rdeče zelje z jabolki, mešana solata
Za jutri že znana ena sestavina- danes nabran regrat.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSolata iz motovilca in rukole s tuno, domači ovseni krekerji.
Tinky Binkydanes ne morem nic
zato kuha mercator, jutri pa za kosilo ajmoht![]()
špageti z jajčnim cvrtjem in paradižnikova solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balenka
Včeraj zvečer po dolgem dnevu tale čorbica:

Danes: Lobster bisque (jastogova kremna juha), dovolj še za jutri.
Tajska solata iz zelene papaje (odlično za čiščenje sinusov) in na koncu cioppino. Za sladico še en mini francoski macaron. ![]()

pri nas za večerjo tudi čorbica - izpeljanka fižolove juhe z makaroni in klobaso + naribana koleraba + malo narezanega ohrovta
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko