Danes: Moja najljubša jed od vseh, če je seveda pravilno pripravljena: ![]()
Šhrimp and gritz, škampi in gres. Mlada solata s črnim fižolom in vinaigrette polivko pred tem.
Jutri: Pig picking v dobri družbi. Zadolžena sem samo za macaronse.

Danes: Moja najljubša jed od vseh, če je seveda pravilno pripravljena: ![]()
Šhrimp and gritz, škampi in gres. Mlada solata s črnim fižolom in vinaigrette polivko pred tem.
Jutri: Pig picking v dobri družbi. Zadolžena sem samo za macaronse.

| rdkapica je napisal/a: | ||
Poznam ta problem oziroma bolj točno izgovor. Rešitev za hitro kuhanje manjše količine (1 porcija) krompirja je v mikrovalovni pečici: dva srednje velika cela krompirja v jena posodi z malo vode (do 1 cm) se kuhata okoli 5 minut na polno. Čas je odvisen od moči pečice.
|
Kaj pa potem narediš z njim? ![]()
Vanja, tile škampi z zdrobom bi bili verjetno všeč tudi meni - bi lahko napisala kako jih pripraviš?
Lisapri nas bo dišalo po goveji juhi, praženem krompirju, ...
majaosPri nas bo pa bučna juha, cvetačni naratek s puranom, korenčkom..., solata iz rdečega radiča in rukole,
jutri goveja juha, pohani piščančji fileji, radič s krompirjem![]()
![]()
- pa mal soncavam pošiljam, ko ga zunaj noče bit.
tabu
![]()
![]()
![]()
Danes, na lep sončen![]()
![]()
in čisto pomladen dan, zimsko kosilo:
kisla repa, pire krompir
, krvavice
, beljakovo pecivo.
mopsika![]()
Danes pa sem spet jaz kuhala, jedli pa smo kurjo juho, piščančje meso v gobovi omaki, makarone, črno redkev v solati in stročji fižol v solati.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Mojezlato, zelo si potrudila!
Pri nas danes pasirana zelenjavna juha s kockami domačega kruha, file zobatca, pečen krompir, kuhana zelenjava, zeljna solata in motovilec

Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: fižolova juha, rogljički
Vanja, a se uporabi pšenični ali koruzni zdrob?
Bom v kratkem tudi jaz nardila, ker imam vse sestavine doma (razen cajun seasoning).
Danes sem spekla celega piščanca, ki bo za 2-3 dni, pečen krompir in zeleno solato (te nisem spekla, sem jo pa začinila s kisom, bučnim oljem in česnom)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna zloženka

Peresniki po bolonjsko