[citat=--MBrando--]
Pridna mami in oči,hehe.
Slavkov dom? Hmm, a ni to tam nekje pri Medvodah? V hrib gor? Takšna lepa lokacija in tudi ambient sila simpatičen. Am i right?
Jesssssss, bil si že tam, smo nekoč o tem že govorili ![]()
[citat=--MBrando--]
Pridna mami in oči,hehe.
Slavkov dom? Hmm, a ni to tam nekje pri Medvodah? V hrib gor? Takšna lepa lokacija in tudi ambient sila simpatičen. Am i right?
Jesssssss, bil si že tam, smo nekoč o tem že govorili ![]()
danes po moževi želji dunajski in pomfri, oboje pečeno v pečici, zelena solata
jutri mesne kroglice v gobovi omaki, kruhovi cmoki in zelena solata
Včeraj: med potjo skuhano kosilo, vedno bolj se spominjam moje krasne sodelavke...vedno je rekla: " Ma daj nehaj, za dva se ne izplača kuhat, tiste tri ure, greva midva raje na Šmarno goro...
Danes: segedin in v kosih krompir
Jota z repo, pita z jabolki in rozinami.
dagaDanes: rižota, mešana solata
Veliko vas pogrešam tuuuu....poimensko nikogar ne bom omenjala......
mi je pa čebulica od miške dala misliti... v veselje mi je bilo deliti vse te dneve z vami ...
Naj se nam v letošnjem letu nikoli nič ne zažge in ne prismodi, nikoli nič ne vržimo v smeti...
Tudi meni se veliko, kdaj ponesreči, sem trmasta in ponovim vajo... ![]()
danes najprej trening...en daljsi tek okoli roznika
potem pa zelenjavna juha in pecen piscanec ![]()
Slastni mie rezanci s pikantno popraženo zelenjavo (bučka, korenček, paprika, paradižnik, zelje, brokoli, čebula, česen).
Včeraj: pire krompir, špinača, pariško ocvrti sv. zrezki in mešana solata.
Danes: domače kranjske klobase, mešana solata in kruh.
Balenka| babka1951 je napisal/a: |
Včeraj: med potjo skuhano kosilo, vedno bolj se spominjam moje krasne sodelavke...vedno je rekla: " Ma daj nehaj, za dva se ne izplača kuhat, tiste tri ure, greva midva raje na Šmarno goro...
|
Tole je samo izgovor tele, sicer je lahko popolnoma krasna sodelavka, da ji ni treba kuhat, ker ne zna.![]()
Kdo pod ljubim soncem kuha kosilo tri ure? ![]()
Za danes samo juha iz črnookega graha, ki sem jo dala v skrinjo 1. januarja letos, pred tem berivka kot včeraj.
Vanja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Klasična pizza