Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

enolončnica

Dragička, takole je zgledal tudi naš krožnik danes. Ne morem verjet! 
Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 08. 2015 19:51

Katera je plonkala? 

pROSIM, NYPIŠI NEKAJ BESED O FIŽOLOVI RIŽOTI IZ PEČICE /(NIKAD ČUO)

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 08. 2015 20:01

Pridružujem se Ežoj-u, in prosim kitchenwithblas da poveš kako se naredi ta   potica z višnjam in čokolado, ker pri Blažu ne najdem.

Hvalaaa !

SMARTY1

Danes zrezki naravni omaki,  zelenjava( korenje, brokoli, cvetača, brstični ohrovt domač), pražen krompir, vinska omaka, zelena solata

Zdaj zvečer sadni miks ......

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: fižolova juha s klobaso, sirove palačinke

breskva

Ežoj: ma pogledal v shrambo in s sestavin, ki bile na razpolago probal nekaj sestavt  gruntal sem, da naj dodam še riž... ampak potem ni končal notri... Iskal ime in na koncu pristal pri fižolovi rižoti  okus " velik +" in recept mi uspel, pogledaš si ga lahko pa na tem linku FIŽOLOVA RIŽOTA IZ PEČICE

SMARTY1: ma prideš tud ti na vrsto  recept bo šele jutri objavljen..... 

Za testo potrebuješ: margarino, moko, kvas, mleko, sol, sladkor, kakav v prahu, vanilijev sladkor, limonino lupino, jajca in rum Nadev: višnje, cimet, sladkor, grobo sesekljano čokolado ... Rezultat je bil pa tak, da dobil komando in moram peko za vikend ponovit...

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

Ma kitchenwithblas, hvalaaa puno, puno  .

SMARTY1

kitchenwithblas je napisal/a:

Ežoj: ma pogledal v shrambo in s sestavin, ki bile na razpolago probal nekaj sestavt  gruntal sem, da naj dodam še riž... ampak potem ni končal notri... Iskal ime in na koncu pristal pri fižolovi rižoti  okus " velik +" in recept mi uspel, pogledaš si ga lahko pa na tem linku FIŽOLOVA RIŽOTA IZ PEČICE

SMARTY1: ma prideš tud ti na vrsto  recept bo šele jutri objavljen..... 

Za testo potrebuješ: margarino, moko, kvas, mleko, sol, sladkor, kakav v prahu, vanilijev sladkor, limonino lupino, jajca in rum Nadev: višnje, cimet, sladkor, grobo sesekljano čokolado ... Rezultat je bil pa tak, da dobil komando in moram peko za vikend ponovit...

blaž kuha http://www.blazkuha.si/

ežoj

Danes: ričet,  palačinke z marmeladnim in čokoladnim namazom.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 09. 2015 15:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti