Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka, upam da ste vsi uredu!

danes in jutri čorbica z mesnimi cmočki in veliko zelenjave, kruh

Torek in sreda: želodčki na kislo s krompirjem.

Balenka

Torek: goveji golaž, polenta

Včeraj: Pečena orada, krompir z rožmarinom, solata

Danes: gobova juha v kruhovih jušnikih

Petek: zelenjavna juha, palačinke

matejaoz

babka1951 je napisal/a:

@MBrando, naj te malo potolažim...

Tudi pri naju je prehranjevalna veriga tako čudna. Ko je moj lačen, jaz nisem. Pa mi je oni dan rekel: " A sedaj bom pa spet sam sedel za mizo ? " Sem začela razmišljati, odločila sem se, da bo jutri čisto vse drugače.

Ob uri, ko on ponavadi je, sem za oba kosilo pripravila. Pol sem pa pri mizi sedela sama, on je pa v dnevni TV gledal......in takrat jaz slikam

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Hehe, a ne!! Pride tako in pol človek vidi, da se nekaterih stvari enostavno ne da spremeniti. Naj ostane tako, kakor komu paše in je najboljšejše. Ljudje smo ena prav čudna bitja in to je lepota. Vsa ta raznolikost....človeka kar dvigne in inspirira!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Prvidno z bogom, babka,

v čemer ti vidiš dokaz, da ga ni, kdo drugi vidi dokaz, da je.

Sicer pa danes: mleti zrezki, radič s fižolom v solati.

Sonja

Mogoče pa je Bog posredoval preko ljudi  v belem, na to nisi pomislila? In te naše nezgode so samo kamni spotike na naši poti.

Naše kosilo: ješprenj in skutni štruklji.

Malčica

Babka, joj, že spet žalostne novice. Držim pesti, da bo vse v redu

In na tvojo željo sem se spravila k računalniku:

naprej čokoladna torta za sinov rojstni dan in hčerin štrudelj :

Včeraj za kosilo: puranji in svinjski file filan s sirom ovit s poprovo slanino- sem dobila eno idejo in je super uspelo, pečen krompir, dušen stročji fižol, zeljna solata, črna redkev v solati in mešana solata ( vse iz vrta) :

pred peko:

Na krožniku:

Danes kuham govejo juho v kateri bodo zdrobovi cmoki, kaj pa zraven bo povedal najmlajši, ki ima virozo in se crklja.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 20.nov 2014 12:12

Jota s klobaso, jabolčni zavitek

bertika

Danes kremna brokolijeva juhica, v nadeljevanju pa čevapi, ajvar in kruh.

Lp

ursiii

Takole bom rekla: "Vsi imamo prav !"

Meni osebno je všeč, da se mnenja krešejo, raznih prikimavanj v zadovoljstvo drugih, nikoli nisem odobravala.

Ja, na poteh je veliko kamenjev. Večkrat, ko se spotakneš, večkrat vstaneš...se je včeraj vse, kolikor dobro končalo

Pa, da ne usekam spet čisto mimo teme, danes kosilo za enega. Je treba porabiti tisto, kar je bilo mišljeno že včeraj. Be-be jetra, pire krompir in zelena solata

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti