Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka, slika je odlična  tudi brez umetnih packarij!

Danes bo za moža jota- včeraj je prišel pozno pozno iz službe pa je dobil govejo juho z rezanci, hrenovko in paradižnikovo solato.

Za nas pa piščančja rižota, motovilec, rdeča pesa. 

Za posladek nekaj torte in skutin zavitek.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj domači hamburgerji,

danes mac-n-cheese, zelena solata.

Jutri pa pohan sir in francoska solata.

Lp

ursiii

Včeraj: korenčkova juha z grisom, pečen riž z jajčko, piščančjimi prsmi, porom, bambusovimi vršički in korenjem.

Danes: bograč.

Astrica

Vnedeljo smo praznovali, ker je kar nekaj ostalo, sva včeraj jedla ostanke

danes pa piščančji fajitas, tortilje, salsa in guacamole

Draga moja Trixi, kam so se izgubile tvoje slikice ???

pa MBrando, tvoje tudi ???

pa ljuba naor, tvoje tudi ??? Tako lepo si začela, pa si omagala ???

Večkrat opazim, da nas naš dragi Ežoj spremlja tukaj !!! Morda danes še nič ne more napisat, ko pa bo lahko, vem, da nas bo presneto okaral... in prav mu dam...

Ežoj, kako zelo te pogrešam in tvoje ribice tudi... naj bo še taka tema, vedi, na koncu sonček sije...vse dobro Ti želim

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: vsak dve žlici in pol jote,  po svojih zmožnostih gibanica s sirarsko skuto, por s suhim paradižnikom

endivija v solati s fižolom

lp

mzm

Danes: skutini cmoki, piščančji koščki v omaki, solata, schwarzwald tapioka

breskva

Danes: roast beef z brusnično omako, popečenimi kruhki in skledo solate. 

http://www.myhomecuisine.com/2014/11/evas-star-anise-and-o

cosmo

babka1951 je napisal/a:

Draga moja Trixi, kam so se izgubile tvoje slikice ???

pa MBrando, tvoje tudi ???

pa ljuba naor, tvoje tudi ??? Tako lepo si začela, pa si omagala ???

Večkrat opazim, da nas naš dragi Ežoj spremlja tukaj !!! Morda danes še nič ne more napisat, ko pa bo lahko, vem, da nas bo presneto okaral... in prav mu dam...

Ežoj, kako zelo te pogrešam in tvoje ribice tudi... naj bo še taka tema, vedi, na koncu sonček sije...vse dobro Ti želim

JOJ KAKO LEPO in KAKO ZACUMPRANO!! Da se nekdo še spomni na nas, PRISMUKNJENE in NASMEJANE 

Babka, pa veš, pa veeeeeš, da te imamo ITAK radi in da grizljamo nohte in dušo, ko o EŽOJU mislimo!! Vsak dan. Brez njega ni isto. A ker se najdejo osebe,katere ne podpirajo mojega povpraševanja in pisanja okoli ežoja, sem pač nehal pisati o tem. Čeprav, na njega pa res pade misel, ko se prikotam na KULINARIKO. Je eden takšen, kateri kreira celoten bit KULINARIKE. 

Fotke?? Hja, če pa imam jaz kosilo za zajtrk in kosilo je bolj malica,a večerja je nato ponovno kosilo. 
Čisto se je pri meni vse obrnilo + našel sem nov življenski prehrambeni način, kateri me je rešil anoreksije in kateri mi odgovarja.

Vse vseeee dobro in dober tek!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

@MBrando, naj te malo potolažim...

Tudi pri naju je prehranjevalna veriga tako čudna. Ko je moj lačen, jaz nisem. Pa mi je oni dan rekel: " A sedaj bom pa spet sam sedel za mizo ? " Sem začela razmišljati, odločila sem se, da bo jutri čisto vse drugače.

Ob uri, ko on ponavadi je, sem za oba kosilo pripravila. Pol sem pa pri mizi sedela sama, on je pa v dnevni TV gledal......in takrat jaz slikam

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti