| babka1951 je napisal/a: |
Draga moja Trixi, kam so se izgubile tvoje slikice ??? pa MBrando, tvoje tudi ??? pa ljuba naor, tvoje tudi ??? Tako lepo si začela, pa si omagala ??? Večkrat opazim, da nas naš dragi Ežoj spremlja tukaj !!! Morda danes še nič ne more napisat, ko pa bo lahko, vem, da nas bo presneto okaral... in prav mu dam... Ežoj, kako zelo te pogrešam in tvoje ribice tudi... naj bo še taka tema, vedi, na koncu sonček sije...vse dobro Ti želim   
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
|
JOJ KAKO LEPO in KAKO ZACUMPRANO!! Da se nekdo še spomni na nas, PRISMUKNJENE in NASMEJANE

Babka, pa veš, pa veeeeeš, da te imamo ITAK radi in da grizljamo nohte in dušo, ko o EŽOJU mislimo!! Vsak dan. Brez njega ni isto. A ker se najdejo osebe,katere ne podpirajo mojega povpraševanja in pisanja okoli ežoja, sem pač nehal pisati o tem. Čeprav, na njega pa res pade misel, ko se prikotam na KULINARIKO. Je eden takšen, kateri kreira celoten bit KULINARIKE.
Fotke?? Hja, če pa imam jaz kosilo za zajtrk in kosilo je bolj malica,a večerja je nato ponovno kosilo.
Čisto se je pri meni vse obrnilo + našel sem nov življenski prehrambeni način, kateri me je rešil anoreksije in kateri mi odgovarja.
Vse vseeee dobro in dober tek!!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---