Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:    

Pozdravček!

Juha, piščančji zrezki v omaki, zelenjavni polpeti, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Juha, pečenice s kislim zeljem, pečen krompir. Piškoti na stroj-sem se spomnila nanje.

branka

včeraj smo imeli špinačno juho, pečene sv. zrezke v vrtnarski omaki, špagete

v petek smo pripravili bograč, v četrtek sem bila v gostilna išče šefa (jedla šefov kotliček, šmorn)

danes smo imeli govejo juho, tenstan krompir, meso iz juhe, slivovo pecivo.

Pa dober tek!

majaos

Danes s kruhom, jutri s polento:

obakrat pa radič, teran in voda

lp

mzm

Danes: piščančji koščki z zelenjavo (paprika, bučke, koromač), skutini njoki, solata, biskvit s kislo smetano

breskva

Včeraj nekoliko bolj praznično (pa ne zaradi 1. novembra): vražja jajčka z dimljenim lososom za predjed, kremna juha iz bučk, kolerabe in krompirja, govedina po burgundsko s pire krompirjem in za posladek še tiramisu ter kava in kozarec izvrstnega traminca.

Danes: ostanki govedine od včeraj z dodatkom sladke smetane zraven pa metuljčki.

katka85

Ponovno malo za obuditev...za en poklon in NA ZDRAVJE z deci vurdečega vinčeka. 
Kako pa kaj naš Ežoj? Ure,dnevi,tedni...minevajo in upam da s tem tudi bledi presneta bolezen in da je vsak dan boljši in da se že pripravlja na vrnitev.
NA ZDRAVJE EŽOJ. Še vedno mislimo nate in te pogrešamo!

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: dušen ohrovt, pire krompir, govedina v česnovi omaki, .

mopsika

Danes bodo bučni njoki, piščanec v lisičkini omaki in radič,

jutri pa pire krompir, ohrovt in zelje v omaki in solata.

Sreda bo golaž in makaroni

četrtek pa ričet in kruh.

Petek pa sardelce in solata.

tanjaj

Sporočilo je spremenil(a) tanjaj dne 03.nov 2014 12:07

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti