Nedelja: ![]()

Pozdravček!
Nedelja: ![]()

Pozdravček!
Juha, piščančji zrezki v omaki, zelenjavni polpeti, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Juha, pečenice s kislim zeljem, pečen krompir. Piškoti na stroj-sem se spomnila nanje.
brankavčeraj smo imeli špinačno juho, pečene sv. zrezke v vrtnarski omaki, špagete
v petek smo pripravili bograč, v četrtek sem bila v gostilna išče šefa (jedla šefov kotliček, šmorn)
danes smo imeli govejo juho, tenstan krompir, meso iz juhe, slivovo pecivo.
Pa dober tek!
majaosDanes s kruhom, jutri s polento:
obakrat pa radič, teran in voda
lp
mzmDanes: piščančji koščki z zelenjavo (paprika, bučke, koromač), skutini njoki, solata, biskvit s kislo smetano
breskvaVčeraj nekoliko bolj praznično (pa ne zaradi 1. novembra): vražja jajčka z dimljenim lososom za predjed, kremna juha iz bučk, kolerabe in krompirja, govedina po burgundsko s pire krompirjem in za posladek še tiramisu ter kava in kozarec izvrstnega traminca.
Danes: ostanki govedine od včeraj z dodatkom sladke smetane zraven pa metuljčki.

Ponovno malo za obuditev...za en poklon in NA ZDRAVJE z deci vurdečega vinčeka.
Kako pa kaj naš Ežoj? Ure,dnevi,tedni...minevajo in upam da s tem tudi bledi presneta bolezen in da je vsak dan boljši in da se že pripravlja na vrnitev.
NA ZDRAVJE EŽOJ. Še vedno mislimo nate in te pogrešamo!
![]()
![]()
![]()
Danes: dušen ohrovt
, pire krompir
, govedina v česnovi omaki,
.
![]()
mopsika
Danes bodo bučni njoki, piščanec v lisičkini omaki in radič,
jutri pa pire krompir, ohrovt in zelje v omaki in solata.
Sreda bo golaž in makaroni
četrtek pa ričet in kruh.
Petek pa sardelce in solata.
tanjaj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom