Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

včerajšna kuha je odpadla, so se pojedli ostanki lazanje zravn pa solata (ena zadnjih iz vrta),

tako da bo danes juhica (se že kuha) z domačo ribano kašo, tenstano kislo zelje,pire in pečenice. 

lp

danica85

Konec tedna ne bo časa, zato bo danes pri nas v znamenju martina, pa še prav mi priide porabit zelje iz vrta in še čas imam ...torej  pečeni kosi piščanca, telečji košček plečeta, kuhani popečeni maroni, pražen krompir, rdeče zelje z jabolki, vinska omaka, pražen krompir, zeljna solata in motovilec. Pa torta ...

Jutri zelenjavna juha, ribice, blitva s krompirjem, solata.

V soboto goveja juha z rezanci in ker imamo otroški party mini dunajci, pomfri, solata. Pa torta. 

V nedeljo pa spet obiski- in ker bo v času kosila sem si zamislila, da ne bi ponudila preveč različnih jedi in da lahko prej pripravim- file piščanca s sirom v testu, file sv. ribice z gobicami v testu,  za zraven pa nimam ideje, nekaj kar bi nadomestilo solato in prilogo. Lahko ponudim tudi rdeče zelje, danes ga bo ostalo. Ampak vsi ga ne jedo. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 06.nov 2014 12:32

Danes: domači sv. ražnjiči,  riž s papriko, zelena mešana solata, polžki.

mopsika

Četrtek:      

Pozdravček!

Pašta fižol z rebrci.

lp

cervus

Včeraj: losos v poprovi omakci, blitva s krompirjem, sladica trojanski krof 

Danes: špageti z zelišči, sušenim paradižnikom v olivnem olju, zelena solata, paradižnikova solata

Jutri v planu pašta fižol ali ričet

Špageti z rukolo, kozicami in češnjevim paradižnikom, mešana zelena solata z zeljem, rukolo, češnjevim paradižnikom in popečeno slanino

Danes: zelenjavna mineštra z zeljem v glavni vlogi

pita s špinačo in sirarsko skuto v glavni vlogi (ala zeljanica))

skleda radiča s fižolom

lp

mzm

Danes: enolončnica s koromačem in čičeriko, rižev narastek s slivami

breskva

alpska juha iz vrečke, pečene sv. rebrce, paradižnikova solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti