Včeraj rjavi riž s z domačo sladko-kislo-pekočo omako s trakci svinjine, radič v solati. Močnejša polovica je dobila še medeni srček za posladek.
Danes bodo puranji zrezki z bučkino omako, radič v solati, za prilogo pa še ne vem kaj bi.
Ninja24Včeraj rjavi riž s z domačo sladko-kislo-pekočo omako s trakci svinjine, radič v solati. Močnejša polovica je dobila še medeni srček za posladek.
Danes bodo puranji zrezki z bučkino omako, radič v solati, za prilogo pa še ne vem kaj bi.
Ninja24| naor je napisal/a: |
Čeprav dežuje, je danes en tak lep, prijazen dan, naj bo tudi vam! naor |
Pa je res, naor ![]()
Navsezgodaj sem se iz spalnice preselila v dnevno sobo, odgrnila žaluzije, na bližnjem jabolku opazovala ptičjo hišico, zadaj pa je okrasna trava v vetru in dežnih kapljicah valovala, v daljavi se je Rožnik prebujal...
Nikoli še nisem pomislila, da na ves ta svet, lahko v drugačnih okoliščinah gledaš tudi drugače... vse v življenju, se zgodi z razlogom, tudi tvoji štruklji so se malo oddaljili, ko jih boš pripravila, se prav nič ne obremenjuj, če bo slikca spodobna, sem prepričana, da bo tudi nam, ki se s strahom tega lotimo, ena velika spodbuda ![]()
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
![]()
![]()
![]()
Danes: špageti z bolonjsko omako, zelena solata, sladica.
![]()
Zdaj sva dva dni zapored s taščo s skupnimi močmi kombinirali kosila.
Včeraj: juha, sv. pečenka (kupljena), riž, solata (endivija, rdeči radič in kuhan krompir).
Danes: juha, piščančji medaljoni (od PP), pražen krompir, kislo zelje, solata.
Za vikend pa nas čaka praznovanje rojstnih dni, tako da sploh ne bom kuhala, ampak dobro bomo pa jedli. ![]()
Mi pa imam še vedno sončen dan in tudi vam vsem pošiljam zvrhan koš sončnih žarkov, da vam še polepša z dežjem oblito naravo. ![]()
Petek: ![]()

Pozdravček!
Danes: ričet,
Jutri: pašta fižol in kranjska klobasa,
Nedelja: enolončnica z repo in krompirjem, ciganski zrezki, pražen krompir, radič v solati in biskvit z luknjami.
Včeraj špinačni tortelini s paradižnikovo omako, zeljnata solata s česnom
danes mesni polpeti v gobovi omaki, v pečici pečen pomfri in še zadnji radič z vrta
jutri praznujemo rojstni dan, gremo v srbsko restavracijo
Danes: besni peresniki ![]()
brokoli v solati
@Vanja, fenkju!
lp
mzmvčeraj: špageti carabonara, radič s krompirjem
danes: česnova kremna juha, vegi rižota, rdeča pesa
jutri: zelenjavna juha, jogurtovo pecivo s sadjem
lp
danica85Danes pri nas za ene: Ratatuille in hash browns (kupljeni zmrznjeni, hrustljavo popečeni v mašinci za panini). Drugi: Girl's night out, brezalkoholni. Woohooo!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada