Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj rjavi riž s z domačo sladko-kislo-pekočo omako s trakci svinjine, radič v solati. Močnejša polovica je dobila še medeni srček za posladek.

Danes bodo puranji zrezki z bučkino omako, radič v solati, za prilogo pa še ne vem kaj bi.

Ninja24

naor je napisal/a:

Čeprav dežuje, je danes en tak lep, prijazen dan, naj bo tudi vam!

naor

Pa je res, naor

Navsezgodaj sem se iz spalnice preselila v dnevno sobo, odgrnila žaluzije, na bližnjem jabolku opazovala ptičjo hišico, zadaj pa je okrasna trava v vetru in dežnih kapljicah valovala, v daljavi se je Rožnik prebujal...

Nikoli še nisem pomislila, da na ves ta svet, lahko v drugačnih okoliščinah gledaš tudi drugače... vse v življenju, se zgodi z razlogom, tudi tvoji štruklji so se malo oddaljili, ko jih boš pripravila, se prav nič ne obremenjuj, če bo slikca spodobna, sem prepričana, da bo tudi nam, ki se s strahom tega lotimo, ena velika spodbuda

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes: špageti z bolonjsko omako, zelena solata, sladica.

mopsika

Zdaj sva dva dni zapored s taščo s skupnimi močmi kombinirali kosila. 

Včeraj: juha, sv. pečenka (kupljena), riž, solata (endivija, rdeči radič in kuhan krompir).

Danes: juha, piščančji medaljoni (od PP), pražen krompir, kislo zelje, solata.

Za vikend pa nas čaka praznovanje rojstnih dni, tako da sploh ne bom kuhala, ampak dobro bomo pa jedli. 

Mi pa imam še vedno sončen dan in tudi vam vsem pošiljam zvrhan koš sončnih žarkov, da vam še polepša z dežjem oblito naravo. 

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Petek:    

Pozdravček!

Danes: ričet,

Jutri: pašta fižol in kranjska klobasa,

Nedelja: enolončnica z repo in krompirjem, ciganski zrezki, pražen krompir, radič v solati in biskvit z luknjami.

Včeraj špinačni tortelini s paradižnikovo omako, zeljnata solata s česnom

danes mesni polpeti v gobovi omaki, v pečici pečen pomfri in še zadnji radič z vrta

jutri praznujemo rojstni dan, gremo v srbsko restavracijo

Danes: besni peresniki

brokoli v solati

@Vanja, fenkju!

lp

mzm

včeraj: špageti carabonara, radič s krompirjem

danes: česnova kremna juha, vegi rižota, rdeča pesa

jutri: zelenjavna juha, jogurtovo pecivo s sadjem

lp

danica85

Danes pri nas za ene: Ratatuille in hash browns (kupljeni zmrznjeni, hrustljavo popečeni v mašinci za panini). Drugi: Girl's night out, brezalkoholni. Woohooo!

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti