Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: dušeno sladko zelje, pire krompir, govedina v česnovi omaki.

mopsika

mopsika, opažam, da dostikrat jeste govedino v česnovi omaki. Bi te prosila, če napišeš kako jo narediš. Hvala!

Včeraj pečen piščanec, tenstan krompir in zelena solata z zeljem in korenčkom.

Danes še ne vem :).

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 15.okt 2014 14:19

Juha, kuhana prekajena rebra, ohrovtovi polpeti, krompirjeva solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

včeraj: juha iz zmrzovalnika in zlate kroglice, musaka z malancani, solata

danes:korenčkova juha, domača pica

lp

danica85

Pri nas krompirjev golaž s kranjsko klobaso in hrenovko za moja dva, hčerki in jaz - leša z inčuni ( darilo hčerkine babice) kozice v koktailu po mojemu receptu, motovilec,zelena solata, sveže žemljice

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pokorno javljam, da se me še niste otresli
Po prekrasni jedlinici za lepo vreme (prosto po ežoju), kjer je bila hrana drugotnega pomena, nadaljujemo s poletnim jedilnikom (kisla repa še ne diši prav), zatorej včeraj in danes: lazanja z jajčevci, za spremembo tudi mesa ni manjkalo

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

Pokorno javljam, da se me še niste otresli
Po prekrasni jedlinici za lepo vreme (prosto po ežoju), kjer je bila hrana drugotnega pomena, nadaljujemo s poletnim jedilnikom (kisla repa še ne diši prav), zatorej včeraj in danes: lazanja z jajčevci, za spremembo tudi mesa ni manjkalo

lp

mzm

Miška, super... Imaš morda kake informacije glede Ežoja? 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ravno ko sem hotela prositi Interpol, naj izda mednarodno tiralico za našo Miško, evo ona iz luknjice!

Lepo, lepo dobrodošla nazaj, zelo sem te pogrešala! In mislim, da ne samo jaz!

naor

Danes: lignji v omaki, polenta, solata, kremast sladoled

breskva

Vceraj zeljna juha, porov narastek, piscancji zrezki, za sladico pa malinova pita.

Danes porova juha s porovo pogaco in se vsak en kos vcerajsnje pite. 

Lep soncni pozdrav, K

mkatarina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti