![]()
![]()
![]()
Danes: dušeno sladko zelje
, pire krompir
, govedina v česnovi omaki.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: dušeno sladko zelje
, pire krompir
, govedina v česnovi omaki.
![]()
mopsika, opažam, da dostikrat jeste govedino v česnovi omaki. Bi te prosila, če napišeš kako jo narediš. Hvala!
Včeraj pečen piščanec, tenstan krompir in zelena solata z zeljem in korenčkom.
Danes še ne vem :).
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 15.okt 2014 14:19Juha, kuhana prekajena rebra, ohrovtovi polpeti, krompirjeva solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/včeraj: juha iz zmrzovalnika in zlate kroglice, musaka z malancani, solata
danes:korenčkova juha, domača pica
lp
danica85Pri nas krompirjev golaž s kranjsko klobaso in hrenovko za moja dva, hčerki in jaz - leša z inčuni ( darilo hčerkine babice) kozice v koktailu po mojemu receptu, motovilec,zelena solata, sveže žemljice
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPokorno javljam, da se me še niste otresli![]()
Po prekrasni jedlinici za lepo vreme (prosto po ežoju), kjer je bila hrana drugotnega pomena, nadaljujemo s poletnim jedilnikom (kisla repa še ne diši prav), zatorej včeraj in danes: lazanja z jajčevci, za spremembo tudi mesa ni manjkalo
lp![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Pokorno javljam, da se me še niste otresli
lp
|
Miška, super... Imaš morda kake informacije glede Ežoja?
Kjer je volja, tam je pot. TrixiRavno ko sem hotela prositi Interpol, naj izda mednarodno tiralico za našo Miško, evo ona iz luknjice!![]()
Lepo, lepo dobrodošla nazaj, zelo sem te pogrešala!
In mislim, da ne samo jaz!
![]()
Danes: lignji v omaki, polenta, solata, kremast sladoled
breskva
Vceraj zeljna juha, porov narastek, piscancji zrezki, za sladico pa malinova pita.
Danes porova juha s porovo pogaco in se vsak en kos vcerajsnje pite.
Lep soncni pozdrav, K
mkatarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Peresniki z omako puttanesca

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom