![]()
![]()
![]()
Danes: pohan piščanček
, pečen krompir
, zelena mešana solata, pecivo.
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pohan piščanček
, pečen krompir
, zelena mešana solata, pecivo.
![]()
Včeraj: enoločnica z govedino in kremšnite
Danes: goveja juhca z zdrobovimi žličniki, rižota s piščančjim filejem in zelena solata, kremšnite
... za uverturo krompirjeva juha ...![]()
![]()
Sobota:
![]()

Nedelja: ![]()

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 20.okt 2014 10:26Dragička, a si vse sama skuhala in spekla?![]()
![]()
Danes malo bolj slovesno kosilo, naši maladini na čast ( eden šoferski izpit, ena prva služba, eden pa diploma),
pa sem jih mogla mal pocrkljat, menda je bilo zelo dobro:
gobova juha
pohani pičančji in puranji zrezki, zavitek iz list.testa s pišč. koščki ,bučko in papriko, zapečen brokoli s sirom,
mešanica radičev v solati, ![]()
tiramisu, ![]()
Čestitke, to je lepo brati! ![]()
![]()
Danes: brancin, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, solata, krhki češnjev kolač
breskvaDanes: namesto klasične priloge sem k mesu naredila čips iz krompirjevih lupin ;) Meso je bilo telečje in skleda solatke.
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/10/potato-peel-chips.htm
cosmo
Danes klasika: goveja juha, pražen krompir, pečeni kotleti in zelena solata, zame pa zdraven kuhan korenček in brokili. Kasneje tiramisu.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)